Monday, July 6, 2009

Maroon Krim??

Encik Usrule, Adik dia, Adik ipar and Me.
Me nampak kecik kan? Encik Usrule yang tinggi.

And pengantin pompuan tu pakai heel.. ;)



Err..naper ngan kaler Maroon Krim ni?.. Sebenarnyer kaler ni adalah kaler faveret me. And dah decide lama before ader calon dulu lagi nak guna kaler ni. So after tunang aritu memang dah comfirm amik kaler ni sebagai kaler tema. Tapi weekend aritu buat me rasa macam nak tukar kaler jek.

Citer dia camni. Jumaat malam aritu gi majlis nikah adik Encik Usrule kat Shah Alam. Kira me ikut side Encik Usrule la. Sampai2 je, terus nampak something yang sgt2 menarik perhatian me. Nak tau aper dia?? Haaa...khemah kaler maroon krim..uhuhu. Tapi takper, masuk je umah pengantin pompuan tu, em..sah kaler maroon krim. Masa makan tu cakap la ngan Encik Usrule pasal kaler tu, dia cakap xperla..nikah aje. So, me pun ok la..tenang skit.

Encik Usrule and Me. Malam nikah adik dia

Esoknyer plak, me ikut lagi rombongan pengantin lelaki ke pihak pompuan. Kenduri tu diadakan di dewan dalam kaw Pulapol (kat depan UTMKL). Dgn berkobar2nyer kitaorg gi.. (sebenarnyer sebab lama x jumpa Encik Usrule hehehe). Err...sampai2 je kat situ, ader lagi benda yang menarik perhatian me. Huhuhuhu...TIDAK!!!! Tema dia kaler MAROON KRIM la...!!

Me pandang Encik Usrule ngan niat nak marah kat dia. Dia plak buat muka kesian and kata dia tak tau tema adik ipar dia tu. Adik2 me dah gelak2 kat tepi. Waaa...camner ni. Takkan nak tukar. Naper la, dalam byk2 kaler, naper kaler maroon krim? Amikla kaler maroon putih ke, krim hijau ke. And naper la dalam banyak2 kenduri, ia sama kat kenduri bakal biras me?? Dah la kenduri kitaorg beza 5 bulan jek.

Tapi takper, sabtu aritu jek kejap down. Semalam sudah happy balik ~yeah~. Me x kisah..sama pun sama la. Nak gak kaler maroon krim. Tak nak tukar..hehehe. Tak kira!!..Nak gak kaler tu!!

See..Maroon krim kan??

Maroon Krim lagi. Nasib baik x sama ngan aper me nak bagi.

6 comments:

Blackroses said...

sweet kan maroon...i ske sgt... color favourite i jugak...tp i macam nk cancel je wat maroon theme...

MyRule said...

aha..me memang suka...sgt2.. naper nak cancel?

k|ree said...

hehehe..akak kita dulu pun wat kaler tue...sweet la kaler tue.. :)
buat je kaler tue...hehehe...nnt,klu ada barang adik ipar yang tak abis...boleh recycle balik...hhehehe

MyRule said...

Kiree..bukan adik ipar punyer kenduri..Bakal biras punyer kenduri..:)

MyRule said...

Ok

lisa said...

hehehe nak nyibuk gak nih.. relaks la kak mai, dia lain kak mai lain..

Monday, July 6, 2009

Maroon Krim??

Encik Usrule, Adik dia, Adik ipar and Me.
Me nampak kecik kan? Encik Usrule yang tinggi.

And pengantin pompuan tu pakai heel.. ;)



Err..naper ngan kaler Maroon Krim ni?.. Sebenarnyer kaler ni adalah kaler faveret me. And dah decide lama before ader calon dulu lagi nak guna kaler ni. So after tunang aritu memang dah comfirm amik kaler ni sebagai kaler tema. Tapi weekend aritu buat me rasa macam nak tukar kaler jek.

Citer dia camni. Jumaat malam aritu gi majlis nikah adik Encik Usrule kat Shah Alam. Kira me ikut side Encik Usrule la. Sampai2 je, terus nampak something yang sgt2 menarik perhatian me. Nak tau aper dia?? Haaa...khemah kaler maroon krim..uhuhu. Tapi takper, masuk je umah pengantin pompuan tu, em..sah kaler maroon krim. Masa makan tu cakap la ngan Encik Usrule pasal kaler tu, dia cakap xperla..nikah aje. So, me pun ok la..tenang skit.

Encik Usrule and Me. Malam nikah adik dia

Esoknyer plak, me ikut lagi rombongan pengantin lelaki ke pihak pompuan. Kenduri tu diadakan di dewan dalam kaw Pulapol (kat depan UTMKL). Dgn berkobar2nyer kitaorg gi.. (sebenarnyer sebab lama x jumpa Encik Usrule hehehe). Err...sampai2 je kat situ, ader lagi benda yang menarik perhatian me. Huhuhuhu...TIDAK!!!! Tema dia kaler MAROON KRIM la...!!

Me pandang Encik Usrule ngan niat nak marah kat dia. Dia plak buat muka kesian and kata dia tak tau tema adik ipar dia tu. Adik2 me dah gelak2 kat tepi. Waaa...camner ni. Takkan nak tukar. Naper la, dalam byk2 kaler, naper kaler maroon krim? Amikla kaler maroon putih ke, krim hijau ke. And naper la dalam banyak2 kenduri, ia sama kat kenduri bakal biras me?? Dah la kenduri kitaorg beza 5 bulan jek.

Tapi takper, sabtu aritu jek kejap down. Semalam sudah happy balik ~yeah~. Me x kisah..sama pun sama la. Nak gak kaler maroon krim. Tak nak tukar..hehehe. Tak kira!!..Nak gak kaler tu!!

See..Maroon krim kan??

Maroon Krim lagi. Nasib baik x sama ngan aper me nak bagi.

6 comments:

Blackroses said...

sweet kan maroon...i ske sgt... color favourite i jugak...tp i macam nk cancel je wat maroon theme...

MyRule said...

aha..me memang suka...sgt2.. naper nak cancel?

k|ree said...

hehehe..akak kita dulu pun wat kaler tue...sweet la kaler tue.. :)
buat je kaler tue...hehehe...nnt,klu ada barang adik ipar yang tak abis...boleh recycle balik...hhehehe

MyRule said...

Kiree..bukan adik ipar punyer kenduri..Bakal biras punyer kenduri..:)

MyRule said...

Ok

lisa said...

hehehe nak nyibuk gak nih.. relaks la kak mai, dia lain kak mai lain..