Monday, April 22, 2013

Bedak ARAB


Salam semua...

Siapa pernah pakai bedak arab? Series kena cuba tau.

Sejak keja kat KL ni kan, memang masa tu sangatlah mencemburui. Dapat2 plak si Akid sekarang ni dah pandai. Pantang nampak aku pakai tudung. KOmpom nak dukung ok.

So, aritu saje2 je nak try bedak arab ni. Sebab dia 3 in 1. Pakai bedak ni je ok. Tak payah nak sapu pelembab semua tu. Aku beli warna Russet.

Memang sangat2 ok. Tak tipu. Malam je aku pakai pelembab bagai tu semua. Tapi kekadang lupa gak pasal kalau susukan Akid then terus tertido. Yang tak lupa, bersihkan muka and gosok gigi setiap malam.

Pastu, last week adik aku tunang. Haaa...kitaorang je make up kan dia. Aku and adik aku Ida. PAstu biasalah kan, dah start make up2 kan hall, anak2 buah, kazen2 semua datang tadah muka. Haaa...masa ni la aku kuarkan bedak arab aku. Aku touch up kan muka diorg. Termasuklah mak and kaklong aku. Sebab apa? sebab cepat..hehhe Bayangkanlah kalau nak touch up sorang2 step by step. Nangis ooo..

Nampak smooth sangat. Kaklong aku kata "muka dia kalau buat keja2 (masak2 kat dapur) mesti berminyak. Tapi bila pakai bedak arab, tak berminyak. Ok je. Blend cantik. Anak2 buah aku nampak kulit diorg blend je ngan bedak tu. Pastu semua orang suh aku orderkan. Aku pun survey2 la.

Ok..korang nak order x? Kalau nak, meh aku bagi harga promo..

RM42 Exclude postage
50g

Memang antara harga murah la. Aku dah survey. So kalau berminat Pm carretem@gmail.com / whatsapp 0122850892

Antara kelebihan bedak arab ni

-halal dan boleh dibawa solat
-harga yg berbaloi dan tahan 3-4 bulan
-3 in 1(powder,foundation n moisturizer)
-tahan selama 8 jam
-bedak ni boleh serap ke dlm kulit dlm masa 1 minit dan mberi kesan semulajadi
-sangatt berkesan bila berpeluh lagi cantik,shining dan glowing
-bedak ni wangi
-bedak ni ikut darah pemakai
-boleh cover kulit bminyak
-melindungi jeragat dan jerawat
-dpt mgecutkan jerawat
-muka semakin gebu dan lembut
-UV protection

Cara menggunakannya:
- Basahkan span
- Sapukan span pada bedak
- Ratakan ke seluruh muka

Pss: Aku pakai Russet






M.Y.R.U.L.E

2 comments:

taukey herba said...

semenjak tukar satu produk ni, muka yg xder jerawat tumbuh jerawat siap ade nanah. menyesal. hanya bedak je mampu menutup jerawat dr pndgn mata tika ni. sobosob
share la satu gambar penggunaan bedak arab sebelum n selepas guna sis

Shikin Jamal said...

SALAM.
INFO TERHANGAT!!!

Adakah anda seorang yang AKTIF dalam MLM???
Mempunyai INCOME yang sangat HEBAT???
Saya ada 1 TAWARAN menarik..!!
Ada sebuah syarikat yang sanggup BAYAR guarantee income anda semua. Nak tahu macam mana??
PM saya utk TEMUJANJI okay...cepat33...
Bukan selalu tawaran ini dibuka, SEBELUM 15 DISEMBER 2013 SAHAJA!!!
019-388 8395 -SHIKIN-

PLEASE SPREAD IT OUT TO YOUR FAMILY MEMBERS AND FRIENDS....

Monday, April 22, 2013

Bedak ARAB


Salam semua...

Siapa pernah pakai bedak arab? Series kena cuba tau.

Sejak keja kat KL ni kan, memang masa tu sangatlah mencemburui. Dapat2 plak si Akid sekarang ni dah pandai. Pantang nampak aku pakai tudung. KOmpom nak dukung ok.

So, aritu saje2 je nak try bedak arab ni. Sebab dia 3 in 1. Pakai bedak ni je ok. Tak payah nak sapu pelembab semua tu. Aku beli warna Russet.

Memang sangat2 ok. Tak tipu. Malam je aku pakai pelembab bagai tu semua. Tapi kekadang lupa gak pasal kalau susukan Akid then terus tertido. Yang tak lupa, bersihkan muka and gosok gigi setiap malam.

Pastu, last week adik aku tunang. Haaa...kitaorang je make up kan dia. Aku and adik aku Ida. PAstu biasalah kan, dah start make up2 kan hall, anak2 buah, kazen2 semua datang tadah muka. Haaa...masa ni la aku kuarkan bedak arab aku. Aku touch up kan muka diorg. Termasuklah mak and kaklong aku. Sebab apa? sebab cepat..hehhe Bayangkanlah kalau nak touch up sorang2 step by step. Nangis ooo..

Nampak smooth sangat. Kaklong aku kata "muka dia kalau buat keja2 (masak2 kat dapur) mesti berminyak. Tapi bila pakai bedak arab, tak berminyak. Ok je. Blend cantik. Anak2 buah aku nampak kulit diorg blend je ngan bedak tu. Pastu semua orang suh aku orderkan. Aku pun survey2 la.

Ok..korang nak order x? Kalau nak, meh aku bagi harga promo..

RM42 Exclude postage
50g

Memang antara harga murah la. Aku dah survey. So kalau berminat Pm carretem@gmail.com / whatsapp 0122850892

Antara kelebihan bedak arab ni

-halal dan boleh dibawa solat
-harga yg berbaloi dan tahan 3-4 bulan
-3 in 1(powder,foundation n moisturizer)
-tahan selama 8 jam
-bedak ni boleh serap ke dlm kulit dlm masa 1 minit dan mberi kesan semulajadi
-sangatt berkesan bila berpeluh lagi cantik,shining dan glowing
-bedak ni wangi
-bedak ni ikut darah pemakai
-boleh cover kulit bminyak
-melindungi jeragat dan jerawat
-dpt mgecutkan jerawat
-muka semakin gebu dan lembut
-UV protection

Cara menggunakannya:
- Basahkan span
- Sapukan span pada bedak
- Ratakan ke seluruh muka

Pss: Aku pakai Russet






M.Y.R.U.L.E

2 comments:

taukey herba said...

semenjak tukar satu produk ni, muka yg xder jerawat tumbuh jerawat siap ade nanah. menyesal. hanya bedak je mampu menutup jerawat dr pndgn mata tika ni. sobosob
share la satu gambar penggunaan bedak arab sebelum n selepas guna sis

Shikin Jamal said...

SALAM.
INFO TERHANGAT!!!

Adakah anda seorang yang AKTIF dalam MLM???
Mempunyai INCOME yang sangat HEBAT???
Saya ada 1 TAWARAN menarik..!!
Ada sebuah syarikat yang sanggup BAYAR guarantee income anda semua. Nak tahu macam mana??
PM saya utk TEMUJANJI okay...cepat33...
Bukan selalu tawaran ini dibuka, SEBELUM 15 DISEMBER 2013 SAHAJA!!!
019-388 8395 -SHIKIN-

PLEASE SPREAD IT OUT TO YOUR FAMILY MEMBERS AND FRIENDS....