Thursday, July 30, 2009

Stress

Nop.. bukan aku yang stress. Encik Usrule yang stress. Sian dia. Terlalu stress ngan keja dia. Nak buat something utk redakan stress dia. Tapi x tau nak buat ape ~sad~. Saat-saat camni selalu berharap ade ngan dia. Tapi x boleh ~sad~.

Aku plak gi tambah stress dia semalam. Sorry sgt2 ~sad~.
Semoga kami happy macam dulu. Bukan lah bermakna sekarang x happy, just nak happy macam dulu. Tapi aku akan berada disisi dia x kira waktu susah atau pun senang..insyaallah. Doa aku semoga kami dapat yang terbaik dalam hidup kami, sentiasa tabah dan sabar ngan apa yang berlaku serta semoga jodoh kami sehingga ke akhir hayat. Amin.

p:s:
Doakan kami ye... and utk Encik Usrule.. 143.


Nak dia selalu senyum and gelak macam ni bleh?




3 comments:

Miss Shareeda said...

huhu.. cian nya..
dugaan la tu..
sabar byk2 ek.. ;p

MyRule said...

Shareeda.. thanks..memang tgh bersabar.. Actually..dua2 org tgh bersabar..byk hikmahnyer... ;)

Quiyah said...

hmm..nama bf or tunang u asrul ke? my tunang plak nama hasrul.. haha..

Thursday, July 30, 2009

Stress

Nop.. bukan aku yang stress. Encik Usrule yang stress. Sian dia. Terlalu stress ngan keja dia. Nak buat something utk redakan stress dia. Tapi x tau nak buat ape ~sad~. Saat-saat camni selalu berharap ade ngan dia. Tapi x boleh ~sad~.

Aku plak gi tambah stress dia semalam. Sorry sgt2 ~sad~.
Semoga kami happy macam dulu. Bukan lah bermakna sekarang x happy, just nak happy macam dulu. Tapi aku akan berada disisi dia x kira waktu susah atau pun senang..insyaallah. Doa aku semoga kami dapat yang terbaik dalam hidup kami, sentiasa tabah dan sabar ngan apa yang berlaku serta semoga jodoh kami sehingga ke akhir hayat. Amin.

p:s:
Doakan kami ye... and utk Encik Usrule.. 143.


Nak dia selalu senyum and gelak macam ni bleh?




3 comments:

Miss Shareeda said...

huhu.. cian nya..
dugaan la tu..
sabar byk2 ek.. ;p

MyRule said...

Shareeda.. thanks..memang tgh bersabar.. Actually..dua2 org tgh bersabar..byk hikmahnyer... ;)

Quiyah said...

hmm..nama bf or tunang u asrul ke? my tunang plak nama hasrul.. haha..