Friday, August 21, 2009

Selamat datang Ramadan dan Selamat berposa semua

Ramadan datang lagi. Saat yang ditunggu2. Kalau dulu kecik2 masa sekolah rasa lagi best. Waktu berbuka ramai2. Semua orang ade. Masa tu rasa lambat giler nak buka pose, lambat giler nak raya. Kalau baju raya dah beli, sure tiap2 hari tgk kat dalam hari. Sangat sweet je masa tu. Giler rindu ngan masa tu. Zaman2 sekolah menengah pun best gak. Dengan kawan2 seangkatan yang memahami. Teringat time tak boleh pose, lari gi makan gula2 kat belakang kelas ~ye..saya sgt nakal zaman sekolah dulu~ dan juga benda2 pelik yang dibuat time bulan pose. Sekarang ni masa sgt laju. Pagi gi keja, balik dah pukul 6. Dah dekat waktu berbuka. Perasaan berpose macam kat kg dah takder. Dulu2 kalau time berbuka, sure dgr semua org sibuk kat dapur.

Masa berlalu, tahun ni Ramadan terakhir sebelum jadi isteri org. Raya tahun ni pun sama gak. Raya terakhir sebagai org bujang. Insyaallah, tahun depan berpose and beraya sebagai Isteri Encik Usrule. Looking forward utk itew.. ~wink~

Selamat berpose ye semua..Semoga dapat menambah pahala dan menguatkan iman. Semoga ini bukan Ramadan terakhir kita..Amin.

P:S.. utk encik usrule, semoga Ramadan ini kita semakin tabah, sabar dan redha atas ketentuanNYA. ~143~

3 comments:

Miss Shareeda said...

Selamat berpuasa juga..
Nikmati lah saat2 berpuasa sebagai org bujang sebelum menjadi isteri org nanti.. heheh..

MyRule said...

tgh menikmati.. ;)

Tapi x sabar gak nak berpose as wife org.. hehehe

lia akma said...

hajar..selamat berpuasa..=)

Friday, August 21, 2009

Selamat datang Ramadan dan Selamat berposa semua

Ramadan datang lagi. Saat yang ditunggu2. Kalau dulu kecik2 masa sekolah rasa lagi best. Waktu berbuka ramai2. Semua orang ade. Masa tu rasa lambat giler nak buka pose, lambat giler nak raya. Kalau baju raya dah beli, sure tiap2 hari tgk kat dalam hari. Sangat sweet je masa tu. Giler rindu ngan masa tu. Zaman2 sekolah menengah pun best gak. Dengan kawan2 seangkatan yang memahami. Teringat time tak boleh pose, lari gi makan gula2 kat belakang kelas ~ye..saya sgt nakal zaman sekolah dulu~ dan juga benda2 pelik yang dibuat time bulan pose. Sekarang ni masa sgt laju. Pagi gi keja, balik dah pukul 6. Dah dekat waktu berbuka. Perasaan berpose macam kat kg dah takder. Dulu2 kalau time berbuka, sure dgr semua org sibuk kat dapur.

Masa berlalu, tahun ni Ramadan terakhir sebelum jadi isteri org. Raya tahun ni pun sama gak. Raya terakhir sebagai org bujang. Insyaallah, tahun depan berpose and beraya sebagai Isteri Encik Usrule. Looking forward utk itew.. ~wink~

Selamat berpose ye semua..Semoga dapat menambah pahala dan menguatkan iman. Semoga ini bukan Ramadan terakhir kita..Amin.

P:S.. utk encik usrule, semoga Ramadan ini kita semakin tabah, sabar dan redha atas ketentuanNYA. ~143~

3 comments:

Miss Shareeda said...

Selamat berpuasa juga..
Nikmati lah saat2 berpuasa sebagai org bujang sebelum menjadi isteri org nanti.. heheh..

MyRule said...

tgh menikmati.. ;)

Tapi x sabar gak nak berpose as wife org.. hehehe

lia akma said...

hajar..selamat berpuasa..=)