Wednesday, September 9, 2009

100 hari lagi?

Lagi seratus hari kenduri kitaorg? Macam x caya jek. Esok start counting 2 digit. Persiapan?? Macam biase jek. So far takdela tension ke stress benda x siap lagi. Apsal aku tgk kat blog lain org asik stress or tension byk benda x siap lagi? Ke aku yang relaks sgt. Aku rasa macam takder benda pun nak buat sgt. Ye Ke?

Let me see.. Paper bag dah order kat sini
. Tgh disiapkan. Baju nikah dah antar tempah (tapi mak ngan kidot nak gi indon next month, mau beli chiffon beaded. Mungkin akan dipertimbangkan kembali baju nikah). Kad kawen x tempah lagi (mau tempah time kidot n mak gi indon, tapi kalau x sempat tempah kat sini je la). Mau kirim kidot beli telekung kat Indon sekali. Then tinggal sun glases n Alquran jek. Gift sudah in progress (ditempah dan di beli). Aper lagi ek? Haa.. Test and borang. Yang ni lepas raya la.Ok.. settle benda2 yang besar. Kalau yang x pk lagipun benda2 kecik la. Itew bila masanyer sampai, baru pk. OK?



Pinjam jap gambar paperbag dari Kadkahwin Store.
Macam ni tapi nak reben Maroon.


encik usrule 143 so much

11 comments:

farhanna said...

sy pun minat cmtu.. sweet kan?

NisS^ImmEr said...

100 hari lagi ek. jd sama la kita kan?

MyRule said...

farhanna...yup..nampak sweet and environmental friendly.. :)

MyRule said...

niss.. sama.. aper anda rasa skang?.. sama ke?..hehe

Siti Hajar said...

yea...100 hari lagi..(^^)

BuTtErFlyInFraMe said...

heheh, sama la goodies bag kita.. :)

tapi my mom suka perli, die cakap mcm bag letak nugget je..huhuu..

MyRule said...

hajar... YEAH! lagi sekali..hehe

Butterfly.. kalau my mom tanya me jawab.. nak letak goreng pisang... ;)

hanim said...

glup!..i baru perasan i nye tick tock slh.. kira on big day terus.. suppose kira nk nikah.. hohoho.. bermakna..i pun tgl 100 hr je lg..wuargh! byk lg x setel nie.. :(

MyRule said...

waaa... kita sama...;)

nad nazira said...

insyallah sempat..:) counting the daysssss..

MyRule said...

sure sempatnyer... ;). x sempat pun kita buat2 ssempat gak..

Wednesday, September 9, 2009

100 hari lagi?

Lagi seratus hari kenduri kitaorg? Macam x caya jek. Esok start counting 2 digit. Persiapan?? Macam biase jek. So far takdela tension ke stress benda x siap lagi. Apsal aku tgk kat blog lain org asik stress or tension byk benda x siap lagi? Ke aku yang relaks sgt. Aku rasa macam takder benda pun nak buat sgt. Ye Ke?

Let me see.. Paper bag dah order kat sini
. Tgh disiapkan. Baju nikah dah antar tempah (tapi mak ngan kidot nak gi indon next month, mau beli chiffon beaded. Mungkin akan dipertimbangkan kembali baju nikah). Kad kawen x tempah lagi (mau tempah time kidot n mak gi indon, tapi kalau x sempat tempah kat sini je la). Mau kirim kidot beli telekung kat Indon sekali. Then tinggal sun glases n Alquran jek. Gift sudah in progress (ditempah dan di beli). Aper lagi ek? Haa.. Test and borang. Yang ni lepas raya la.Ok.. settle benda2 yang besar. Kalau yang x pk lagipun benda2 kecik la. Itew bila masanyer sampai, baru pk. OK?



Pinjam jap gambar paperbag dari Kadkahwin Store.
Macam ni tapi nak reben Maroon.


encik usrule 143 so much

11 comments:

farhanna said...

sy pun minat cmtu.. sweet kan?

NisS^ImmEr said...

100 hari lagi ek. jd sama la kita kan?

MyRule said...

farhanna...yup..nampak sweet and environmental friendly.. :)

MyRule said...

niss.. sama.. aper anda rasa skang?.. sama ke?..hehe

Siti Hajar said...

yea...100 hari lagi..(^^)

BuTtErFlyInFraMe said...

heheh, sama la goodies bag kita.. :)

tapi my mom suka perli, die cakap mcm bag letak nugget je..huhuu..

MyRule said...

hajar... YEAH! lagi sekali..hehe

Butterfly.. kalau my mom tanya me jawab.. nak letak goreng pisang... ;)

hanim said...

glup!..i baru perasan i nye tick tock slh.. kira on big day terus.. suppose kira nk nikah.. hohoho.. bermakna..i pun tgl 100 hr je lg..wuargh! byk lg x setel nie.. :(

MyRule said...

waaa... kita sama...;)

nad nazira said...

insyallah sempat..:) counting the daysssss..

MyRule said...

sure sempatnyer... ;). x sempat pun kita buat2 ssempat gak..