Monday, September 14, 2009

Tag dari Dairy girlz-scopio

Pagi tadi masa jenguk chatbox, eja dah bagi tag. So arini kita jawab tag la.

1. Berapa umur anda?
Belum ape2 dah tanya umur? 30 taun

2. Anda berasal?
Anak jati Melaka yang tesesat kat Shah Alam ni

3. Berapa adik beradik anda? Anak yang ke? Brp lelaki n perempuan?
6 Orang, anak no 3, Satu abang, satu kakak.. Yang lain adik pompuan.

4. Sekolah terakhir anda?
Err...sekolah dato dol said Melaka. Tapi sekolah kat sini 2 minggu je masa form 6 ;-)

5. Bila terakhir anda memotong rambut?
emm.. ujung taun lepas ke awal taun ni. Encik Usrule suruh simpan rambut panjang skit.. skit je tau..

6. Shampoo apa yang anda gunakan sekarang?
Head & shoulder dan Loreal

7. Anda gemar menjahit? Kalau tidak nyatakan sebab
Sgt x suka... Sebab rumit dan leceh.

8. Apakah kerja rumah yang paling malas anda hendak lakukan?
Lipat and sidai baju

9. Sila ambil gambar beg yang anda bawa pergi kerja...

Yup, beg plastik je..hehehe

10.Kemudian, sila ceritakan sedikit apa yang terkandung dalam beg anda.
Dalam gambar tu nampak purse je, sebab yang lain2 dah kuarkan. Selalunyer ader purse, id card, lipstick, vaseline, bedak JJ size dompet, hp, tumbdrive dan kunci keta.

11.Nyatakan sebab2 anda suka beg anda itu
Err.. x suka. Tapi paksarela. Polisi co. kena pakai transparent bag. Nak senang citer amik plastik transparent kat shipping section..heheh

12. Sila nyatakan kenangan manis atau apa2 yang istimewanya beg itu pada anda
Kenangan manis memang takder.. abis2 pun teringat muka guard nepal kalau tgk plastik tu sebab selalu dia tinjau2 dalam plastik tu..padahal dah transparent abis dah..hihihi

Sila tag orang yang laen
Tag utk2 anda2 yang baca ye.. cuba jadi rajin macam aku.. ;)

encik usrule 143 so much

3 comments:

cik eja^_^ said...

tq u hehe :0

MyRule said...

sama2 ;)

Lisa said...

kak mai.. along rajin gak nih, nak jwb tag kak mai gak hehehe

Monday, September 14, 2009

Tag dari Dairy girlz-scopio

Pagi tadi masa jenguk chatbox, eja dah bagi tag. So arini kita jawab tag la.

1. Berapa umur anda?
Belum ape2 dah tanya umur? 30 taun

2. Anda berasal?
Anak jati Melaka yang tesesat kat Shah Alam ni

3. Berapa adik beradik anda? Anak yang ke? Brp lelaki n perempuan?
6 Orang, anak no 3, Satu abang, satu kakak.. Yang lain adik pompuan.

4. Sekolah terakhir anda?
Err...sekolah dato dol said Melaka. Tapi sekolah kat sini 2 minggu je masa form 6 ;-)

5. Bila terakhir anda memotong rambut?
emm.. ujung taun lepas ke awal taun ni. Encik Usrule suruh simpan rambut panjang skit.. skit je tau..

6. Shampoo apa yang anda gunakan sekarang?
Head & shoulder dan Loreal

7. Anda gemar menjahit? Kalau tidak nyatakan sebab
Sgt x suka... Sebab rumit dan leceh.

8. Apakah kerja rumah yang paling malas anda hendak lakukan?
Lipat and sidai baju

9. Sila ambil gambar beg yang anda bawa pergi kerja...

Yup, beg plastik je..hehehe

10.Kemudian, sila ceritakan sedikit apa yang terkandung dalam beg anda.
Dalam gambar tu nampak purse je, sebab yang lain2 dah kuarkan. Selalunyer ader purse, id card, lipstick, vaseline, bedak JJ size dompet, hp, tumbdrive dan kunci keta.

11.Nyatakan sebab2 anda suka beg anda itu
Err.. x suka. Tapi paksarela. Polisi co. kena pakai transparent bag. Nak senang citer amik plastik transparent kat shipping section..heheh

12. Sila nyatakan kenangan manis atau apa2 yang istimewanya beg itu pada anda
Kenangan manis memang takder.. abis2 pun teringat muka guard nepal kalau tgk plastik tu sebab selalu dia tinjau2 dalam plastik tu..padahal dah transparent abis dah..hihihi

Sila tag orang yang laen
Tag utk2 anda2 yang baca ye.. cuba jadi rajin macam aku.. ;)

encik usrule 143 so much

3 comments:

cik eja^_^ said...

tq u hehe :0

MyRule said...

sama2 ;)

Lisa said...

kak mai.. along rajin gak nih, nak jwb tag kak mai gak hehehe