Thursday, October 22, 2009

Andai...

Emm.. x tau nak update ape. Nak update, tapi macam takder mood nak tulis. Lately ni bz ngan training, bz ngan Welfare pastu bz ngan aper benda pun aku sendiri tak tau.

Persiapan kahwin takder aper perubahan. Dalam erti lain takder mood ke arah itew. Tengok pun takder perasaan. So, biarkan la.

Macam2 persoalan bermain di fikiran, di hati dan juga di mana2. Tapi x terluah, x boleh nak diluah or x patut diluahkan.

And..harap2 semuanyer akan ok. Berdoa agar semuanyer OK.

encik usrule 143 so much

2 comments:

azie said...

ni risau ttng apa ini?? alh prsaan nie pasti datng,dulu pun saya mcm nie.. mls nk tgkpasal wedding..

risau pasal pak andam tue ker?? ehmmmm.... doakn lah yng bebaik.. andai dpt tarik balik,cuba iktiharkan ok.. per2 azie doakn yng bebaik utnuk awk

MyRule said...

risau macam2..

bukan biase kot..macam azie ckp tu

pak andam tu x risau sgt la.. cuba pk positif..

thanks ye azie..

Thursday, October 22, 2009

Andai...

Emm.. x tau nak update ape. Nak update, tapi macam takder mood nak tulis. Lately ni bz ngan training, bz ngan Welfare pastu bz ngan aper benda pun aku sendiri tak tau.

Persiapan kahwin takder aper perubahan. Dalam erti lain takder mood ke arah itew. Tengok pun takder perasaan. So, biarkan la.

Macam2 persoalan bermain di fikiran, di hati dan juga di mana2. Tapi x terluah, x boleh nak diluah or x patut diluahkan.

And..harap2 semuanyer akan ok. Berdoa agar semuanyer OK.

encik usrule 143 so much

2 comments:

azie said...

ni risau ttng apa ini?? alh prsaan nie pasti datng,dulu pun saya mcm nie.. mls nk tgkpasal wedding..

risau pasal pak andam tue ker?? ehmmmm.... doakn lah yng bebaik.. andai dpt tarik balik,cuba iktiharkan ok.. per2 azie doakn yng bebaik utnuk awk

MyRule said...

risau macam2..

bukan biase kot..macam azie ckp tu

pak andam tu x risau sgt la.. cuba pk positif..

thanks ye azie..