Wednesday, February 24, 2010

Kenduri EWAN dan Aishah

Macam dah lama jek x update blog kan? So arini nak update, tapi x moh citer pasal diri sendiri sebab x de benda nak citer :p

Masa tahun baru cina aritu, cousin aku ewan selamat bernikah ngan pilihan hati dia..Aishah.

So family aku semua gi la antar ewan ni bertandang kat Pasir putih.. yup kat Kelantan. Tapi kan..ngan sedih hatinyer aku x dapat ikut. Aku ngan encik Usrule x ikut sebab cousin encik usrule kawen hari yang sama kat MUAR. Dengan sedih hatinyer x dapat nak join. Pagi2 lagi diorg dah siap2. Rasa nak meleleh air mata sebab x dapat ikut. Series!! First time satu family ramai2 gi jalan2 aku kena tinggal. Diorg siap singgah kat umah makcik pakcik kesayangan kitaorg kat Kuantan lagi. Bayangkan diorg kumpul ramai2 tapi aku takder...huhuhuu...sgt sedih tau. Tapi utk pujuk hati aku yang sedih ni, mak aku belikan abju utk aku..Yeah!!.. sayang mak sgt2..

Ewan ngan my sis..


Ewan ngan my sis gak


Aishah ngan bakal adik2 ipar dia


Aishah... cantik make up dia..:p

Ewan ngan Aishah..

Ewan ngan Aishah.. nampak mama ewan yang baju purple tu..

Sabtu ni (27/02) majlis bertandang kat umah maklang plak kat Taman Keris Mas Sg Udang Melaka. Yeah.. so dapat berkampung ramai2 lagi :p




encik usrule 143 so much

5 comments:

azian abdullah said...

sedihkan bila tak dapat join xtvt ngan family. tambah2 pulak yang kawen tu sedara rapat. tp sebab dah kawen, kena lah ikut husband. huhuhu...tapi pengantin pompuan dgn lelaki sangt cute!

MyRule said...

azian..sedih giler.. Saya x tentu arah kat MUAR..huhuhu..

Sabtu ni kenduri sebelah my kazen..so boleh kumpul ramai2 :p

aha...diorg sgt cute and masih awal 20 an..:p

harzharun said...

oooo..pndai yea majuk...sbb nak dpt upah..baju lak tu...hehe..dear, kad dah sampai lom?

MyRule said...

Harz...hehehe... biase la.. anak mak kan.. :p

err..lom lagi.. nati i check ye..~wink~

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

Wednesday, February 24, 2010

Kenduri EWAN dan Aishah

Macam dah lama jek x update blog kan? So arini nak update, tapi x moh citer pasal diri sendiri sebab x de benda nak citer :p

Masa tahun baru cina aritu, cousin aku ewan selamat bernikah ngan pilihan hati dia..Aishah.

So family aku semua gi la antar ewan ni bertandang kat Pasir putih.. yup kat Kelantan. Tapi kan..ngan sedih hatinyer aku x dapat ikut. Aku ngan encik Usrule x ikut sebab cousin encik usrule kawen hari yang sama kat MUAR. Dengan sedih hatinyer x dapat nak join. Pagi2 lagi diorg dah siap2. Rasa nak meleleh air mata sebab x dapat ikut. Series!! First time satu family ramai2 gi jalan2 aku kena tinggal. Diorg siap singgah kat umah makcik pakcik kesayangan kitaorg kat Kuantan lagi. Bayangkan diorg kumpul ramai2 tapi aku takder...huhuhuu...sgt sedih tau. Tapi utk pujuk hati aku yang sedih ni, mak aku belikan abju utk aku..Yeah!!.. sayang mak sgt2..

Ewan ngan my sis..


Ewan ngan my sis gak


Aishah ngan bakal adik2 ipar dia


Aishah... cantik make up dia..:p

Ewan ngan Aishah..

Ewan ngan Aishah.. nampak mama ewan yang baju purple tu..

Sabtu ni (27/02) majlis bertandang kat umah maklang plak kat Taman Keris Mas Sg Udang Melaka. Yeah.. so dapat berkampung ramai2 lagi :p




encik usrule 143 so much

5 comments:

azian abdullah said...

sedihkan bila tak dapat join xtvt ngan family. tambah2 pulak yang kawen tu sedara rapat. tp sebab dah kawen, kena lah ikut husband. huhuhu...tapi pengantin pompuan dgn lelaki sangt cute!

MyRule said...

azian..sedih giler.. Saya x tentu arah kat MUAR..huhuhu..

Sabtu ni kenduri sebelah my kazen..so boleh kumpul ramai2 :p

aha...diorg sgt cute and masih awal 20 an..:p

harzharun said...

oooo..pndai yea majuk...sbb nak dpt upah..baju lak tu...hehe..dear, kad dah sampai lom?

MyRule said...

Harz...hehehe... biase la.. anak mak kan.. :p

err..lom lagi.. nati i check ye..~wink~

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室