Saturday, May 8, 2010

Saya akan menjadi Sweet Bonda kerana...



Saya akan menjadi Sweet Bonda kerana saya tidak mau anak saya jadi macam saya dan adik beradik saya..minum susu DUMEX.. Saya juga akan menjadi Sweet Bonda sebab encik Usrule mau saya susukan baby..dgn alasan baby dapat sepenuhnyer khasiat (bonus utk saya utk jadi isteri mithali)..Dan Saya juga akan menjadi Sweet Bonda sebab kalau ader rezeki and menang dapat menjimatkan duit encik usrule dgn x yah beli pam dan juga susu Formula.. Baguskan saya..3 dalam 1..~wink~

Opps..lupa..giveaway ni DIA yang punyer.. Lai2... kawan2 mummy to be..kita meriahkan contest ni. Closing date 5 Mei 2010... :P

M.Y.R.U.L.E

7 comments:

Lin Chalo said...

Thanks dear.. wish u all the best! :D

Lisa said...

kak mai.. cam best jer contest nih hehehe

NisS^ImmEr said...

all the best. mai dah masuk trim 2? ade sickness lg x?

azian abdullah said...

i'm sure u will be the sweet bonda! :)

MyRule said...

Thanks Lin Chalo..

Along....join la..aper lagi..:P

Aha...dah masuk this week. Allhamdullilah..Malam2 dah kurang sgt2 loya..cuma makin penat jek. Pastu dah start badan ader angin..

Azian...yeah..doa2kan la..~wink~

Nad Nazira said...

ala..macam dah lame je tak blogging..terlepas banyak great news..congratz!!!! nak amik aura ibu mengandung.. :P jage diri elok-elok..i know u'll be a sweet bonda one day. :P

MyRule said...

Thanks nad... jom2..amik aura..amik byk2 tau..:P

Insyaallah..saya doakan awak join kitaorg sekali..~wink~

Saturday, May 8, 2010

Saya akan menjadi Sweet Bonda kerana...



Saya akan menjadi Sweet Bonda kerana saya tidak mau anak saya jadi macam saya dan adik beradik saya..minum susu DUMEX.. Saya juga akan menjadi Sweet Bonda sebab encik Usrule mau saya susukan baby..dgn alasan baby dapat sepenuhnyer khasiat (bonus utk saya utk jadi isteri mithali)..Dan Saya juga akan menjadi Sweet Bonda sebab kalau ader rezeki and menang dapat menjimatkan duit encik usrule dgn x yah beli pam dan juga susu Formula.. Baguskan saya..3 dalam 1..~wink~

Opps..lupa..giveaway ni DIA yang punyer.. Lai2... kawan2 mummy to be..kita meriahkan contest ni. Closing date 5 Mei 2010... :P

M.Y.R.U.L.E

7 comments:

Lin Chalo said...

Thanks dear.. wish u all the best! :D

Lisa said...

kak mai.. cam best jer contest nih hehehe

NisS^ImmEr said...

all the best. mai dah masuk trim 2? ade sickness lg x?

azian abdullah said...

i'm sure u will be the sweet bonda! :)

MyRule said...

Thanks Lin Chalo..

Along....join la..aper lagi..:P

Aha...dah masuk this week. Allhamdullilah..Malam2 dah kurang sgt2 loya..cuma makin penat jek. Pastu dah start badan ader angin..

Azian...yeah..doa2kan la..~wink~

Nad Nazira said...

ala..macam dah lame je tak blogging..terlepas banyak great news..congratz!!!! nak amik aura ibu mengandung.. :P jage diri elok-elok..i know u'll be a sweet bonda one day. :P

MyRule said...

Thanks nad... jom2..amik aura..amik byk2 tau..:P

Insyaallah..saya doakan awak join kitaorg sekali..~wink~