Monday, May 24, 2010

SILLY M.I.S.T.A.K.E



Boleh ke aku terdelete sms utk interview kat Infineon Melaka yang mana kat dalam tu ader email ngan no fon utk reply kepada incharge person bernama YATI!!!

Tapi kelmarin rasa macam dah reply. X sure kat Yahoo or Gmail. Lupa arr. Sindrom masa pregnant = LUPA!!

Harap2 email tu sampai kat YATI (err...org yang antar tu nama YATI tapi dia suh reply email nama lelaki s*******.external@infineon.com (tu jek yang aku ingat-nama lelaki tu x ingat). Tapi kalau dah reply naper dia x reply balik arini, sebab dia mention nak suh dtg interview minggu ni gak. Huhuuuuu....cane ni...


Ps: Yati infineon itew sudah call tadi. And interview dah disetkan pada Khamis ini..10am. Wish me luck...~wink~

M.Y.R.U.L.E

4 comments:

fikaryna said...

sabar2..moga sampai la tuh..

MyRule said...

Dah...diorg dah call :P

Meeza Linn Zeq said...

Good Luck

MyRule said...

Thanks kak meeza..:P

Monday, May 24, 2010

SILLY M.I.S.T.A.K.E



Boleh ke aku terdelete sms utk interview kat Infineon Melaka yang mana kat dalam tu ader email ngan no fon utk reply kepada incharge person bernama YATI!!!

Tapi kelmarin rasa macam dah reply. X sure kat Yahoo or Gmail. Lupa arr. Sindrom masa pregnant = LUPA!!

Harap2 email tu sampai kat YATI (err...org yang antar tu nama YATI tapi dia suh reply email nama lelaki s*******.external@infineon.com (tu jek yang aku ingat-nama lelaki tu x ingat). Tapi kalau dah reply naper dia x reply balik arini, sebab dia mention nak suh dtg interview minggu ni gak. Huhuuuuu....cane ni...


Ps: Yati infineon itew sudah call tadi. And interview dah disetkan pada Khamis ini..10am. Wish me luck...~wink~

M.Y.R.U.L.E

4 comments:

fikaryna said...

sabar2..moga sampai la tuh..

MyRule said...

Dah...diorg dah call :P

Meeza Linn Zeq said...

Good Luck

MyRule said...

Thanks kak meeza..:P