Monday, September 20, 2010

Tanda




Arini baru balik Shah Alam selepas cuti2 raya dari 8/10 aritu. Sepatutnyer masuk opis, tapi ader checkup kat Salam. Update baby terkini dah 3.1kg. Uik..pipi dia pun nampak chubby dah. Berat aku plak naik 1kg je dari last checkup. Sampai Dr. Siti cakap..chubbynye pipi dia..sama tinggi ngan hidung. Masa check air kencing, ader darah dalam air kencing. Tapi Dr. Siti kata kalau ader bersama suami dalam waktu terdekat so normal la. Memang pagi tadi ader sikit stain warna coklat. Lagipun masa kat Salam tadi dah x kuar dah. So, Doktor Siti kata ok. Takder apa yang perlu dirisaukan.

Tapi kan, balik tadi terus tido. Bila bangun nak kencing ader darah coklat (macam nak period tu) 5,6 tompok. Huhuhu...sudah sampai masanyer ke? Bila roger makcik aku, dia kata boleh tunggu dulu. Banyakkan berjalan and selawat. Ok..kita tgk camner petang ni.

Next Post kita citer pasal raya plak ek. Tak raya sgt pun sebab dah macam x larat dah.. ~wink~

M.Y.R.U.L.E

2 comments:

Ainul said...

ainul pun peknen 35w tp berat bb 1.8kg je.take care ye.semoga selamat sumenyer

Nad Nazira said...

baby.auntie nad pun dah tak sabar nak tgk baby ni..hehe..

mai, jaga diri elok2..banyakkan doa..semoga dipermudahkan segala urusan nak keluarkan budak tecik ni.. :)

Monday, September 20, 2010

Tanda




Arini baru balik Shah Alam selepas cuti2 raya dari 8/10 aritu. Sepatutnyer masuk opis, tapi ader checkup kat Salam. Update baby terkini dah 3.1kg. Uik..pipi dia pun nampak chubby dah. Berat aku plak naik 1kg je dari last checkup. Sampai Dr. Siti cakap..chubbynye pipi dia..sama tinggi ngan hidung. Masa check air kencing, ader darah dalam air kencing. Tapi Dr. Siti kata kalau ader bersama suami dalam waktu terdekat so normal la. Memang pagi tadi ader sikit stain warna coklat. Lagipun masa kat Salam tadi dah x kuar dah. So, Doktor Siti kata ok. Takder apa yang perlu dirisaukan.

Tapi kan, balik tadi terus tido. Bila bangun nak kencing ader darah coklat (macam nak period tu) 5,6 tompok. Huhuhu...sudah sampai masanyer ke? Bila roger makcik aku, dia kata boleh tunggu dulu. Banyakkan berjalan and selawat. Ok..kita tgk camner petang ni.

Next Post kita citer pasal raya plak ek. Tak raya sgt pun sebab dah macam x larat dah.. ~wink~

M.Y.R.U.L.E

2 comments:

Ainul said...

ainul pun peknen 35w tp berat bb 1.8kg je.take care ye.semoga selamat sumenyer

Nad Nazira said...

baby.auntie nad pun dah tak sabar nak tgk baby ni..hehe..

mai, jaga diri elok2..banyakkan doa..semoga dipermudahkan segala urusan nak keluarkan budak tecik ni.. :)