Friday, January 21, 2011

4 Bulan sudah



Jom kita tgk progress Ammar



hampir 4 bulan.. 7.4 Kg



3 bulan.. 6.8 Kg


2 bulan.. 5.2 Kg


Sebulan.. 4.8 Kg



2 Minggu 3.8 Kg


Seminggu.. Kat hospital.. demam Panas n kuning 2.2Kg


First day.. 2.9 Kg

Arini genap Ammar 4 bulan. Dah sedap bawa main2. Dah pandai ketawa terkekeh2. Dah pandai juga ajak org bercakap. err.. bercakap bahasa dia la. And paling pandai jalan2. Series.. suka berjalan.

Ammar x mengereng lagi, tapi yang pasti dia x suka baring. Kalau kitaorg baringkan, sure dia akan angkat kepala and bahu dia. Nak BANGUN!!

Dulu Ammar kecit je. Ringan! Tapi sekarang Ammar sudah 7.4 KG.




M.Y.R.U.L.E

6 comments:

Daleela said...

wah... amar peminat Man U.. kenapa bukan arsenal.. tomeiinya...

azian abdullah said...

deboknye amar! geram... cepatnya anak2 ni membesar kan. taknak tinggal saat2 tu. amar sm mcm najla tak suka duduk. bajet dah besar lah kan. nak berdiri lah konon. tak sabar nak bawak najla jalan2. nak test. hehe.

MyRule said...

Daleela...Hahaha...Yang minat MU tu aderlah paklong Ammar. Yang beli baju tu aderlah Pak ngah Ammar. Babah n Ammar langsung x heran ngan MU...hehehe

Azian.. Ye... angan2 besar..hehhe.
Bawa tau... mula2 sure skit2 panik..skit2 panik.. tapi bila dah teror.. selamba je...:p

nur easy said...

sihatnya dia.. alhamdulillah. bestnya ya dah boleh diagah2..erm rindunya

Mrs.Qarlista said...

ammar..makin nampak cepet2 lak mate die..makin gedebab lak tu..lenguhla tangan kalau dukung lame2..hehe..sedap gomol!

MyRule said...

easy... alahai.. sorry buat u rindu kat ur ammar. Sure progress diorg berdua ni lebih kurang je kan?

nad.. cepet ikut babah dia. Ye..lenguh, dpt2 kalau time dia mau lompat.... :}

Friday, January 21, 2011

4 Bulan sudah



Jom kita tgk progress Ammar



hampir 4 bulan.. 7.4 Kg



3 bulan.. 6.8 Kg


2 bulan.. 5.2 Kg


Sebulan.. 4.8 Kg



2 Minggu 3.8 Kg


Seminggu.. Kat hospital.. demam Panas n kuning 2.2Kg


First day.. 2.9 Kg

Arini genap Ammar 4 bulan. Dah sedap bawa main2. Dah pandai ketawa terkekeh2. Dah pandai juga ajak org bercakap. err.. bercakap bahasa dia la. And paling pandai jalan2. Series.. suka berjalan.

Ammar x mengereng lagi, tapi yang pasti dia x suka baring. Kalau kitaorg baringkan, sure dia akan angkat kepala and bahu dia. Nak BANGUN!!

Dulu Ammar kecit je. Ringan! Tapi sekarang Ammar sudah 7.4 KG.




M.Y.R.U.L.E

6 comments:

Daleela said...

wah... amar peminat Man U.. kenapa bukan arsenal.. tomeiinya...

azian abdullah said...

deboknye amar! geram... cepatnya anak2 ni membesar kan. taknak tinggal saat2 tu. amar sm mcm najla tak suka duduk. bajet dah besar lah kan. nak berdiri lah konon. tak sabar nak bawak najla jalan2. nak test. hehe.

MyRule said...

Daleela...Hahaha...Yang minat MU tu aderlah paklong Ammar. Yang beli baju tu aderlah Pak ngah Ammar. Babah n Ammar langsung x heran ngan MU...hehehe

Azian.. Ye... angan2 besar..hehhe.
Bawa tau... mula2 sure skit2 panik..skit2 panik.. tapi bila dah teror.. selamba je...:p

nur easy said...

sihatnya dia.. alhamdulillah. bestnya ya dah boleh diagah2..erm rindunya

Mrs.Qarlista said...

ammar..makin nampak cepet2 lak mate die..makin gedebab lak tu..lenguhla tangan kalau dukung lame2..hehe..sedap gomol!

MyRule said...

easy... alahai.. sorry buat u rindu kat ur ammar. Sure progress diorg berdua ni lebih kurang je kan?

nad.. cepet ikut babah dia. Ye..lenguh, dpt2 kalau time dia mau lompat.... :}