Monday, January 31, 2011

Hadiah dari si DIA



Hadiah untuk si ISTERI dari si Suami




Hadiah untuk si SUAMI dari si ISTERI



Errr...Hadiah untuk AMMAR..sempena????





Kitaorg decide untuk beli stroller baru untuk Ammar. Reason?? Sebab kitaorg x larat nak bawa Ammar dalam carrier sekarang ni ..heheh


Dekat 8 kilo wei... sakit2 badan bawa dia gi shopping.
Takder pun plan mau beli stroller untuk dia.
Tapi kalau dah nama rezeki utk Ammar.
Barang dia lagi mahal dari hadiah birthday Mammy and Babah dia..
Kitaorg amik warna biru.

Stroller yang lama ader 2 buah.
Dua2 memang udah bergenerasi.
Yang satu tu, utk duduk jek.
So kena tunggu Ammar dah steady duduk baru boleh guna.
Dan yang satu lagi, roda dia sudah pening.
That's y kitorg decide beli baru terus.. ~wink~

ooo... minggu ni aku keja 2 hari je. Hari ni ngan esok.
Esok petang sudah boleh pulang berjumpa ngan Ammar.
And khamis pagi kitaorg akan pegi jalan2 ke Kuantan.






10 comments:

nur easy said...

wah bestnya..sume dpt present..;)

Luv like this.... said...

my little qaid dpt abg scr6 nih..syomel scr6 nih,blik umh cam nyesal plk beli scr5

iday said...

hehe,,musim dapat hadiah kot,,iday pon dapt hadiah hari tu,,hehe,,

ammar seronok dapat stroller baru!!hehe

Mrs.Qarlista said...

dapat hadiah "happy"..mummy mestila happy gak kan..nad plan lepas baby lahir baru nak beli stroller. nanti review pasal stroller eh..kalau berkesempatan. :)..bile dah ade anak ni baru terase, mak bapak ni lambat2 pun takpe, yang anak punye keperluan didahulukan, kan..

MyRule said...

Easy.. mammy ngan babah dapat present sebab besday. Ammar? huhuu.. besday gak la..besday 4 bulan..hehehe

luv..aha cumel kan.. naper nyesal?

Iday.. waaa..best dapat hadiah..heheh
Ammar of coz la suka kan.. dah siap buat trademark dah.. dia muntahkan stroller tu x sampai 5 min dok dalam tu..hehhe

NAd.. aha, better lepas ader baby baru beli. Lepas tu pilih betul2 ikut kemampuan kereta and keperluan kita. Carseat pun macam tu. Ok.. nanti kalau sempat i buat entry pasal careseat and stroller ye.. :P

azian abdullah said...

zatul, bb memang suka dok dlm carrier kan? najla pun suka dok dlm carrier. sebab tu bila berjalan, kena bawak dua2. stroller dan carrier. biasanya dia dok dlm stroller kejap jer. dah kena tukar masuk carrier. sudahnya stroller jadik troli letak barang. :p

MyRule said...

Azian.. Tgk baby gak. Kawan i punye anak x nak duduk dlm stroller, carseat or carier. Kitaorg pun standby semua dlm keta. Even kat umah pun kadang2 dia duduk dlm stroller

whitelily said...

my ammar pun kalau dok dlm stroller lama2 pun bosan gak.. kejap2 angkat dia masuk carrier...tapi dia suka masuk carrier sbb dia bebas leh goyang2 kaki..

My Inspiration said...

bestnye sume ade hadiah....=)
pastu nak jln2 g kuantan lak...
happy holiday...spend time wif family is a precious moment kan???

MyRule said...

white..kena letak mainan bagi dia x busan.. :P


my inspiration.. best sgt2.. dapat2 Ammar x buat perangai. lagi la seronok..hehe

Monday, January 31, 2011

Hadiah dari si DIA



Hadiah untuk si ISTERI dari si Suami




Hadiah untuk si SUAMI dari si ISTERI



Errr...Hadiah untuk AMMAR..sempena????





Kitaorg decide untuk beli stroller baru untuk Ammar. Reason?? Sebab kitaorg x larat nak bawa Ammar dalam carrier sekarang ni ..heheh


Dekat 8 kilo wei... sakit2 badan bawa dia gi shopping.
Takder pun plan mau beli stroller untuk dia.
Tapi kalau dah nama rezeki utk Ammar.
Barang dia lagi mahal dari hadiah birthday Mammy and Babah dia..
Kitaorg amik warna biru.

Stroller yang lama ader 2 buah.
Dua2 memang udah bergenerasi.
Yang satu tu, utk duduk jek.
So kena tunggu Ammar dah steady duduk baru boleh guna.
Dan yang satu lagi, roda dia sudah pening.
That's y kitorg decide beli baru terus.. ~wink~

ooo... minggu ni aku keja 2 hari je. Hari ni ngan esok.
Esok petang sudah boleh pulang berjumpa ngan Ammar.
And khamis pagi kitaorg akan pegi jalan2 ke Kuantan.






10 comments:

nur easy said...

wah bestnya..sume dpt present..;)

Luv like this.... said...

my little qaid dpt abg scr6 nih..syomel scr6 nih,blik umh cam nyesal plk beli scr5

iday said...

hehe,,musim dapat hadiah kot,,iday pon dapt hadiah hari tu,,hehe,,

ammar seronok dapat stroller baru!!hehe

Mrs.Qarlista said...

dapat hadiah "happy"..mummy mestila happy gak kan..nad plan lepas baby lahir baru nak beli stroller. nanti review pasal stroller eh..kalau berkesempatan. :)..bile dah ade anak ni baru terase, mak bapak ni lambat2 pun takpe, yang anak punye keperluan didahulukan, kan..

MyRule said...

Easy.. mammy ngan babah dapat present sebab besday. Ammar? huhuu.. besday gak la..besday 4 bulan..hehehe

luv..aha cumel kan.. naper nyesal?

Iday.. waaa..best dapat hadiah..heheh
Ammar of coz la suka kan.. dah siap buat trademark dah.. dia muntahkan stroller tu x sampai 5 min dok dalam tu..hehhe

NAd.. aha, better lepas ader baby baru beli. Lepas tu pilih betul2 ikut kemampuan kereta and keperluan kita. Carseat pun macam tu. Ok.. nanti kalau sempat i buat entry pasal careseat and stroller ye.. :P

azian abdullah said...

zatul, bb memang suka dok dlm carrier kan? najla pun suka dok dlm carrier. sebab tu bila berjalan, kena bawak dua2. stroller dan carrier. biasanya dia dok dlm stroller kejap jer. dah kena tukar masuk carrier. sudahnya stroller jadik troli letak barang. :p

MyRule said...

Azian.. Tgk baby gak. Kawan i punye anak x nak duduk dlm stroller, carseat or carier. Kitaorg pun standby semua dlm keta. Even kat umah pun kadang2 dia duduk dlm stroller

whitelily said...

my ammar pun kalau dok dlm stroller lama2 pun bosan gak.. kejap2 angkat dia masuk carrier...tapi dia suka masuk carrier sbb dia bebas leh goyang2 kaki..

My Inspiration said...

bestnye sume ade hadiah....=)
pastu nak jln2 g kuantan lak...
happy holiday...spend time wif family is a precious moment kan???

MyRule said...

white..kena letak mainan bagi dia x busan.. :P


my inspiration.. best sgt2.. dapat2 Ammar x buat perangai. lagi la seronok..hehe