Thursday, July 9, 2009

Aper ader pada 09/07

Aper ader pada 09/07??... ooo...pada date ni setahun yang lalu Me and Encik Usrule start couple. Kira hari ni annivesarry yang setahun la. Rasa macam kejap jek. Macam baru semalam je melalui proses kenal, lepak melepak, sakat menyakat, buli membuli, usik mengusik, bercinta, gaduh dan tunang ~phew~ Coming soon proses kahwin plak.

Tapi kan Encik Usrule tak wish pun lagi ~sad~. Takkan dia lupa plak? Ok, kita tgk dia lupa ke dia ingat. Bagi dia masa sampai malam ni.. ok x?

Apa-apa pun harap kitaorg dapat apa yang kitaorg impikan. Tak bleh citer kat sini. Only for both of us aje...hehehe

Doakan kami ye.. ;)


8 comments:

modusoperandi111209 said...

1st year anni ye? congrats..smoge jodoh berkekalan + bahagia hingga akhir hayat..amin..

MyRule said...

Yup.. baru setahun berkapel.. :)
Thanks..

~CiK LaDy AnGeL vs DeViL~ said...

wahhh...da setahun erk??
congrats....
semoga kekal sehingga ujung nyawa...
;)

Luv like this.... said...

kita bercintan cintun dbulan y same lerr..cume sy dah lebey berthun thun..neway salam kenal

Wan 2 juz,cik CT wan kembang said...

hye...
happy anniversary for 1 year...
slalu org laki mmg lupe...
x mcm kt yg pompuan ni slalu je ingat...
kdg rase mcm nk smash pakai reket kn??
=D

MyRule said...

Lady,

thanks...insyaallah ;)

MyRule said...

luv...

Salam perkenalan gak..

MyRule said...

Cik ct..

aha dia lupa :(

Tapi faham sebab dia bz and agak stress ngan keja lately ni... ;)

hehhe...aha..rasa nak bedebush je kat dia..

Thursday, July 9, 2009

Aper ader pada 09/07

Aper ader pada 09/07??... ooo...pada date ni setahun yang lalu Me and Encik Usrule start couple. Kira hari ni annivesarry yang setahun la. Rasa macam kejap jek. Macam baru semalam je melalui proses kenal, lepak melepak, sakat menyakat, buli membuli, usik mengusik, bercinta, gaduh dan tunang ~phew~ Coming soon proses kahwin plak.

Tapi kan Encik Usrule tak wish pun lagi ~sad~. Takkan dia lupa plak? Ok, kita tgk dia lupa ke dia ingat. Bagi dia masa sampai malam ni.. ok x?

Apa-apa pun harap kitaorg dapat apa yang kitaorg impikan. Tak bleh citer kat sini. Only for both of us aje...hehehe

Doakan kami ye.. ;)


8 comments:

modusoperandi111209 said...

1st year anni ye? congrats..smoge jodoh berkekalan + bahagia hingga akhir hayat..amin..

MyRule said...

Yup.. baru setahun berkapel.. :)
Thanks..

~CiK LaDy AnGeL vs DeViL~ said...

wahhh...da setahun erk??
congrats....
semoga kekal sehingga ujung nyawa...
;)

Luv like this.... said...

kita bercintan cintun dbulan y same lerr..cume sy dah lebey berthun thun..neway salam kenal

Wan 2 juz,cik CT wan kembang said...

hye...
happy anniversary for 1 year...
slalu org laki mmg lupe...
x mcm kt yg pompuan ni slalu je ingat...
kdg rase mcm nk smash pakai reket kn??
=D

MyRule said...

Lady,

thanks...insyaallah ;)

MyRule said...

luv...

Salam perkenalan gak..

MyRule said...

Cik ct..

aha dia lupa :(

Tapi faham sebab dia bz and agak stress ngan keja lately ni... ;)

hehhe...aha..rasa nak bedebush je kat dia..