Thursday, July 16, 2009

Tukar theme

Semalam saje2 je mengedit theme blog ni. Tapi entah camner terupload theme baru tanpa save backup ~arghh~. So, alang2 dah jadi camtu me pun cepat2 cari theme lain. Hasil penjelajahan semalam dapat banyak theme yang menarik hati. Antaranya theme yang dipakai sekarang. So, hati sangat happy sebab theme sudah berubah ~hehehe~.

Hari ni adik me (Ida) terbang ke Hong Kong pagi tadi ~jeles~. Rasa macam nak itut je. Tapi x bleh. Kena simpan duit utk kawen. Dari Ahad aritu dia dah start packing brg. Dia gi ngan kengkawan opis dia. Tapikan kalau me ader duit lebih, tak nak la gi HK. Baik gi Egypt ke, Itali ke ataupun Belanda.Sure best giler kalau dapat travel ke sana kan? Harap2 one day nanti dapat la jejakkan kaki ke sana.


Venice

Cerita plak pasal persiapan kahwin. Semalam gi Mydin USJ sebab nak cari hadiah dan hamper utk Family day. Dapatlah survey jajan utk dibagi kepada kanak2 masa kenduri nanti. Mak kata budak2 bagi jajan je. Sure diaorg seronok dapat jajan. Antaranyer yang nampak semalam adalah kek apollo, lollipop dan juga jelly cup. Tapi x sure nak pilih yang mana satu.

7 comments:

naddynad said...

hehe saba ye awk jln time honeymoon nnti k..

make sure jgn bagi chokelat tau..nnti cair di tangan bkn di mulut...hehe

farhanna said...

warghhh nak hneymoon.. lame lg la..hehhehehhe

MyRule said...

nad... ala.. bukan utk honeymoon kot.. ;). ni kena kumpul duit balik baru bleh jalan2

MyRule said...

Farhanna... keh keh keh.. lama x lama 5 bulan je lgik ni.. ;)

Blackroses said...

bestnye dpt g jln2 kn...tp skrg ni bz nk kumpul duit kawin...hehehe...sme2 lah kita menabung utk kawin...hihihi...

budak2 mmg ske mknan mcm tu....klu bg coklat, alamatnye abislah baju mereka....

MyRule said...

Black...jalan2 memang best. Sanggup abis duit utk jalan2. Dulu2 slalu travel, tapi lately dah x travel sebab duit kena saving.uhuhu

aha..tapi jajan pun diorg suka gak kan

MyRule said...

OK

Thursday, July 16, 2009

Tukar theme

Semalam saje2 je mengedit theme blog ni. Tapi entah camner terupload theme baru tanpa save backup ~arghh~. So, alang2 dah jadi camtu me pun cepat2 cari theme lain. Hasil penjelajahan semalam dapat banyak theme yang menarik hati. Antaranya theme yang dipakai sekarang. So, hati sangat happy sebab theme sudah berubah ~hehehe~.

Hari ni adik me (Ida) terbang ke Hong Kong pagi tadi ~jeles~. Rasa macam nak itut je. Tapi x bleh. Kena simpan duit utk kawen. Dari Ahad aritu dia dah start packing brg. Dia gi ngan kengkawan opis dia. Tapikan kalau me ader duit lebih, tak nak la gi HK. Baik gi Egypt ke, Itali ke ataupun Belanda.Sure best giler kalau dapat travel ke sana kan? Harap2 one day nanti dapat la jejakkan kaki ke sana.


Venice

Cerita plak pasal persiapan kahwin. Semalam gi Mydin USJ sebab nak cari hadiah dan hamper utk Family day. Dapatlah survey jajan utk dibagi kepada kanak2 masa kenduri nanti. Mak kata budak2 bagi jajan je. Sure diaorg seronok dapat jajan. Antaranyer yang nampak semalam adalah kek apollo, lollipop dan juga jelly cup. Tapi x sure nak pilih yang mana satu.

7 comments:

naddynad said...

hehe saba ye awk jln time honeymoon nnti k..

make sure jgn bagi chokelat tau..nnti cair di tangan bkn di mulut...hehe

farhanna said...

warghhh nak hneymoon.. lame lg la..hehhehehhe

MyRule said...

nad... ala.. bukan utk honeymoon kot.. ;). ni kena kumpul duit balik baru bleh jalan2

MyRule said...

Farhanna... keh keh keh.. lama x lama 5 bulan je lgik ni.. ;)

Blackroses said...

bestnye dpt g jln2 kn...tp skrg ni bz nk kumpul duit kawin...hehehe...sme2 lah kita menabung utk kawin...hihihi...

budak2 mmg ske mknan mcm tu....klu bg coklat, alamatnye abislah baju mereka....

MyRule said...

Black...jalan2 memang best. Sanggup abis duit utk jalan2. Dulu2 slalu travel, tapi lately dah x travel sebab duit kena saving.uhuhu

aha..tapi jajan pun diorg suka gak kan

MyRule said...

OK