Wednesday, November 18, 2009

GUBAHAN HANTARAN IDAMAN SAYA

Saya sangat suka dengan fresh flower.. Aderkah ini untuk saya.. :p


Sangat suka ngan hantaran di atas. Warna merah bunga rose tu sgt cantik dan timbul. Sesuai giler ngan alas dulang tu. Kombinasi warna merah dan juga warna putih sentiasa menarik hati aku. Series.. jatuh hati giler utk sekian kalinyer.. :p

Takkan menoleh ke tempat lain kalau si merah dan putih digandingkan sekali... ~sigh~ suka sangat2.


Kengkawan jangan lupa jengah ke merisik galeri Diorg nye hasil memang x boleh blah. Series.. before baca pasal contest ni pun dah email kat tuan punyer utk details kalau nak tempah utk hantaran. Jadi bila der contest ni lagi la x lepas peluang.. ~wink~

Doakan ek.. mana tau boleh jadi hantaran utk kenduri aku (mahzaitul) dan juga encik Usrule (Mohd Asrul) pada 18/12/2009 nanti.. :p







encik usrule 143 so much

6 comments:

farhanna said...

owhh tidak... ini milik saya..wink..wink...hehheheheheh...
jom2 reramai cube.. mn tau boleh mng~

Merisik Gallery said...

Thanks for participating! Who knows u might be the lucky one! Check the result on 20th Nov. Thanks

k|ree said...

doakan anda menang... :)

MyRule said...

farhanna... hehehe..kita tgk saper yang kena.. :)

merisik galery.. sama2... thanks juga sebab anjurkan this contest time kitaorg nak kawen..:p

MyRule said...

Thanks kiree.. ;)

Afira said...

best best! I luv fresh flowers

Wednesday, November 18, 2009

GUBAHAN HANTARAN IDAMAN SAYA

Saya sangat suka dengan fresh flower.. Aderkah ini untuk saya.. :p


Sangat suka ngan hantaran di atas. Warna merah bunga rose tu sgt cantik dan timbul. Sesuai giler ngan alas dulang tu. Kombinasi warna merah dan juga warna putih sentiasa menarik hati aku. Series.. jatuh hati giler utk sekian kalinyer.. :p

Takkan menoleh ke tempat lain kalau si merah dan putih digandingkan sekali... ~sigh~ suka sangat2.


Kengkawan jangan lupa jengah ke merisik galeri Diorg nye hasil memang x boleh blah. Series.. before baca pasal contest ni pun dah email kat tuan punyer utk details kalau nak tempah utk hantaran. Jadi bila der contest ni lagi la x lepas peluang.. ~wink~

Doakan ek.. mana tau boleh jadi hantaran utk kenduri aku (mahzaitul) dan juga encik Usrule (Mohd Asrul) pada 18/12/2009 nanti.. :p







encik usrule 143 so much

6 comments:

farhanna said...

owhh tidak... ini milik saya..wink..wink...hehheheheheh...
jom2 reramai cube.. mn tau boleh mng~

Merisik Gallery said...

Thanks for participating! Who knows u might be the lucky one! Check the result on 20th Nov. Thanks

k|ree said...

doakan anda menang... :)

MyRule said...

farhanna... hehehe..kita tgk saper yang kena.. :)

merisik galery.. sama2... thanks juga sebab anjurkan this contest time kitaorg nak kawen..:p

MyRule said...

Thanks kiree.. ;)

Afira said...

best best! I luv fresh flowers