Tuesday, November 17, 2009

30 hari mencari cinta?

Yup..30 hari lagi. X lama.

Currently, sgt bz dgn SHE audit, Plant Inspection dan juga co. punyer dinner.

Cuti x apply lagi..uhuhu.

Kad kawen sudah siap. Sgt bagus. Dijangkakan siap sabtu ni 21/11 tapi semalam diorg dah call kata kad dah siap.

Sekarang tgh survey tq tag. Nak cari yang sticker punyer. Ader sapa2 ader idea, link kat mana yang best. Sila bagitau ye.

Aper lagi yer... rasa tu aje buat masa ni. Nanti update lagi ye.


encik usrule 143 so much

Tuesday, November 17, 2009

30 hari mencari cinta?

Yup..30 hari lagi. X lama.

Currently, sgt bz dgn SHE audit, Plant Inspection dan juga co. punyer dinner.

Cuti x apply lagi..uhuhu.

Kad kawen sudah siap. Sgt bagus. Dijangkakan siap sabtu ni 21/11 tapi semalam diorg dah call kata kad dah siap.

Sekarang tgh survey tq tag. Nak cari yang sticker punyer. Ader sapa2 ader idea, link kat mana yang best. Sila bagitau ye.

Aper lagi yer... rasa tu aje buat masa ni. Nanti update lagi ye.


encik usrule 143 so much