Friday, November 13, 2009

Congratulations from Alice! ::Got Boobies::

First sekali, masih ingat dgn entry ini

Tadi dapat email dari Alice

Alice kata aku menang contest entry tu utk hari Selasa 10/11 aritu.. dapat pursehook ~wink~

Sgt suka, sebabnyer buat entry tu bukan sebab nak menang. Just nak share citer benar yang aku pernah alami. Supaya org lain pun sama2 berhati2 dan buat pemeriksaan awal.

Korang jgn lupa tau.. untuk payu dara boleh check sendiri.

Cane? boleh cari pamplet dia kat klinik2 berdekatan or aku amik kat caunter estee lauder (rasanyerla). Buat macam aku and adik2 aku buat. Sila tampal pamplet itew sebelah cermin dalam bilik air. Tiap2 hari boleh tgk.

Waktu yang sesuai? 10 hari selepas hari pertama period ye (yang ni doktor bagitau masa aku buat pemeriksaan kat SMC). Series malu. Tapi bak kata adik aku.. "Nak sakit ke nak malu?"

So aku rasa korang semua bijak kan. And utk kanser pangkal rahim plak kena buat pap smear. Yang ni yang aku tau utk org yang pernah buat sex. Saper2 yang macam aku.. x pernah buat sex lagi..(huhuhu...ni pun mau bagitau ka?) ~sigh~ Jangan plak gi buat ye.

Info kat atas ni yang aku dapat.. so kalau salah sila betulkan ye..



encik usrule 143 so much

Friday, November 13, 2009

Congratulations from Alice! ::Got Boobies::

First sekali, masih ingat dgn entry ini

Tadi dapat email dari Alice

Alice kata aku menang contest entry tu utk hari Selasa 10/11 aritu.. dapat pursehook ~wink~

Sgt suka, sebabnyer buat entry tu bukan sebab nak menang. Just nak share citer benar yang aku pernah alami. Supaya org lain pun sama2 berhati2 dan buat pemeriksaan awal.

Korang jgn lupa tau.. untuk payu dara boleh check sendiri.

Cane? boleh cari pamplet dia kat klinik2 berdekatan or aku amik kat caunter estee lauder (rasanyerla). Buat macam aku and adik2 aku buat. Sila tampal pamplet itew sebelah cermin dalam bilik air. Tiap2 hari boleh tgk.

Waktu yang sesuai? 10 hari selepas hari pertama period ye (yang ni doktor bagitau masa aku buat pemeriksaan kat SMC). Series malu. Tapi bak kata adik aku.. "Nak sakit ke nak malu?"

So aku rasa korang semua bijak kan. And utk kanser pangkal rahim plak kena buat pap smear. Yang ni yang aku tau utk org yang pernah buat sex. Saper2 yang macam aku.. x pernah buat sex lagi..(huhuhu...ni pun mau bagitau ka?) ~sigh~ Jangan plak gi buat ye.

Info kat atas ni yang aku dapat.. so kalau salah sila betulkan ye..



encik usrule 143 so much