Tuesday, October 13, 2009

Kenduri Kiree


Entry arini special utk Kiree
yang telah selamat jadi isteri MR Casio. Tahniah utk korang berdua ek.

Aku gi umah Kiree dah kol 2 masa tu. Ye la, sebelum tu ade 2 buah umah kenduri kawen kena gi dulu. Sebelum tu plak bawa mak gi pasar and Tesco. Dalam erti kata lain, kitaorg memang bz sejak pagi. Balik umah hanya utk tukar baju je.

Umah Kiree depan Runaway airport Batu Berendam je. Senang giler nak cari. Gi ngan emak and Ina. Masa kitaorg sampai tu, tiba2 kat depan tu jumpa sorang yang aku kenal gile. Aper lagi.. aku pun jerit la nama dia. Dia plak bila nampak jek aku terus peluk aku. Hehehe... itu dia! Nama dia Safura. Tapi aku panggil dia PORA. Saper dia? Dia aderlah sepupu MR Casio. Yup, Mr Casio suami puan Kiree tu la. Yang bestnyer si PORA ni adelah sedara aku. Sedara rapat gak wei.. Cane connection dia aku tak tau. Yang pasti kitaorg kena mengena kat belah nenek and arwah datuk aku. Lepas tu Kiree pun cakap..kita sedara la. Rupa2nye mak aku kenal Mak Mr Casio.. kecik sungguh dunia ni kan. Anak2 plak kenal kat dunia internet..:p

Kaler tema Kiree sgt cantik. Pink ngan coklat. Semua la cantik. Yang paling cantik paper bag tu. Sgt cute. Pengantin dua org tu pun cute jek. Pastu masa makan kitaorg dapat umah kertas. Kiree, semua org kata cantik. And my mom cakap awak sgt rajin. Anak dia jek malas byk..hehehe

X sempat dok lama2 ye Kiree sebab ENcik Usrule sudah antar msg mengatakan nenek dia mau dtg beraya petang tu. Dah la kitaorg kuar umah dari pagi. Sure la tak masak kan? Umah pun kemas skit2 jek. Terus gi Alor Gajah utk beli kuih Udang Alor gajah yang femes tu, beli kuih and bahan2 utk masak Mee goreng.

ngan mak and Kiree

Ngan Kiree and Mr Casio

Umah kertas yang cantik


Semua suka paperbag ni.

encik usrule 143 so much

7 comments:

Siti Hajar said...

la..sedara rupanya..hiks~
comel btl kan umah kertas tu..:)

MyRule said...

aha.. pusing2 kat situ gak..
cumel sgt ;)

Love Lavendar said...

sweetnye pink + coklat...baju tu pun cantik la color match die...leh jadi sumber inspirasi ni..hehehe.

cik eja^_^ said...

suka :)
choc+pink memang cantik :)

MyRule said...

Love.. bole.. sgt cantik tau sebab dia kontra

eja.. me pun sgt suka..

k|ree said...

mekasih ye dtg wedding kita...
camne nie, tetamu dah letak gamba..empunya nye tak letak gamba pun lagi...hahaha...
bila kita wat sendiri,lebih puas hati..hhehehe..dah de orang tempah 100 kotak..hehehe...

MyRule said...

ha...cepat2 letak tau..kitaorg x sabar nak tgk ni..:)

Tuesday, October 13, 2009

Kenduri Kiree


Entry arini special utk Kiree
yang telah selamat jadi isteri MR Casio. Tahniah utk korang berdua ek.

Aku gi umah Kiree dah kol 2 masa tu. Ye la, sebelum tu ade 2 buah umah kenduri kawen kena gi dulu. Sebelum tu plak bawa mak gi pasar and Tesco. Dalam erti kata lain, kitaorg memang bz sejak pagi. Balik umah hanya utk tukar baju je.

Umah Kiree depan Runaway airport Batu Berendam je. Senang giler nak cari. Gi ngan emak and Ina. Masa kitaorg sampai tu, tiba2 kat depan tu jumpa sorang yang aku kenal gile. Aper lagi.. aku pun jerit la nama dia. Dia plak bila nampak jek aku terus peluk aku. Hehehe... itu dia! Nama dia Safura. Tapi aku panggil dia PORA. Saper dia? Dia aderlah sepupu MR Casio. Yup, Mr Casio suami puan Kiree tu la. Yang bestnyer si PORA ni adelah sedara aku. Sedara rapat gak wei.. Cane connection dia aku tak tau. Yang pasti kitaorg kena mengena kat belah nenek and arwah datuk aku. Lepas tu Kiree pun cakap..kita sedara la. Rupa2nye mak aku kenal Mak Mr Casio.. kecik sungguh dunia ni kan. Anak2 plak kenal kat dunia internet..:p

Kaler tema Kiree sgt cantik. Pink ngan coklat. Semua la cantik. Yang paling cantik paper bag tu. Sgt cute. Pengantin dua org tu pun cute jek. Pastu masa makan kitaorg dapat umah kertas. Kiree, semua org kata cantik. And my mom cakap awak sgt rajin. Anak dia jek malas byk..hehehe

X sempat dok lama2 ye Kiree sebab ENcik Usrule sudah antar msg mengatakan nenek dia mau dtg beraya petang tu. Dah la kitaorg kuar umah dari pagi. Sure la tak masak kan? Umah pun kemas skit2 jek. Terus gi Alor Gajah utk beli kuih Udang Alor gajah yang femes tu, beli kuih and bahan2 utk masak Mee goreng.

ngan mak and Kiree

Ngan Kiree and Mr Casio

Umah kertas yang cantik


Semua suka paperbag ni.

encik usrule 143 so much

7 comments:

Siti Hajar said...

la..sedara rupanya..hiks~
comel btl kan umah kertas tu..:)

MyRule said...

aha.. pusing2 kat situ gak..
cumel sgt ;)

Love Lavendar said...

sweetnye pink + coklat...baju tu pun cantik la color match die...leh jadi sumber inspirasi ni..hehehe.

cik eja^_^ said...

suka :)
choc+pink memang cantik :)

MyRule said...

Love.. bole.. sgt cantik tau sebab dia kontra

eja.. me pun sgt suka..

k|ree said...

mekasih ye dtg wedding kita...
camne nie, tetamu dah letak gamba..empunya nye tak letak gamba pun lagi...hahaha...
bila kita wat sendiri,lebih puas hati..hhehehe..dah de orang tempah 100 kotak..hehehe...

MyRule said...

ha...cepat2 letak tau..kitaorg x sabar nak tgk ni..:)