Friday, October 9, 2009

Xtbt utk weekend

Yeah!!.. Arini sudah ari Jumaat. Hari yang sentiasa ditunggu2.. :p Sebab ape? Sebab ari last keja, esok dah weekend..hehehe. Lagi satu sebab dah abis ganti pose. Bestnyer!!

Selalunyer time weekend aderla masa utk jumpa encik Usrule. Time weekday kitaorg x jumpa, sebab jauh. Encik Usrule kat Sri Gombak, aku kat Shah alam. So main msg2 jek. Selalunyer Sabtu encik usrule akan dtg Shah alam and ahad plak turn aku gi Sri Gombak.

Tapi minggu ni kitaorg nak balik kg.. la la la. Malam ni nak gi SG amik encik usrule then terus shoot ke Melaka. Pastu encik usrule akan pakai keta aku balik Muar. Jimat kan..hehehe. Dan esok kalau x der apa aral nak gi umah cik Kiree

Pastu dah janji ngan kidot mau gi jalan2 cari kad kahwen. Kalau harga and design ok boleh terus tempah jek. Ok.. buat masa ni tu je la kot xtbt yang nak buat weekend ni.

Oppss.. lupa nak bagitau. Pagi tadi encik usrule dah gi pej agama Islam daerah kat Keramat tu utk submit form nikah dia. So lepas ni turn aku plak utk settle bahagian aku. Kena set date ngan bangah (abang aku jadi wali) utk jumpa imam. Saksi x decide lagi. Nak suh pakcik2 yang mana ek jadi saksi?


encik usrule 143 so much

3 comments:

cik eja^_^ said...

selamat berweekend :)
ja dok umah jer :(

Siti Hajar said...

jom ramai2 g umah kiree..

MyRule said...

eja... thanks..

hajar.. gi ke umah kiree?

Friday, October 9, 2009

Xtbt utk weekend

Yeah!!.. Arini sudah ari Jumaat. Hari yang sentiasa ditunggu2.. :p Sebab ape? Sebab ari last keja, esok dah weekend..hehehe. Lagi satu sebab dah abis ganti pose. Bestnyer!!

Selalunyer time weekend aderla masa utk jumpa encik Usrule. Time weekday kitaorg x jumpa, sebab jauh. Encik Usrule kat Sri Gombak, aku kat Shah alam. So main msg2 jek. Selalunyer Sabtu encik usrule akan dtg Shah alam and ahad plak turn aku gi Sri Gombak.

Tapi minggu ni kitaorg nak balik kg.. la la la. Malam ni nak gi SG amik encik usrule then terus shoot ke Melaka. Pastu encik usrule akan pakai keta aku balik Muar. Jimat kan..hehehe. Dan esok kalau x der apa aral nak gi umah cik Kiree

Pastu dah janji ngan kidot mau gi jalan2 cari kad kahwen. Kalau harga and design ok boleh terus tempah jek. Ok.. buat masa ni tu je la kot xtbt yang nak buat weekend ni.

Oppss.. lupa nak bagitau. Pagi tadi encik usrule dah gi pej agama Islam daerah kat Keramat tu utk submit form nikah dia. So lepas ni turn aku plak utk settle bahagian aku. Kena set date ngan bangah (abang aku jadi wali) utk jumpa imam. Saksi x decide lagi. Nak suh pakcik2 yang mana ek jadi saksi?


encik usrule 143 so much

3 comments:

cik eja^_^ said...

selamat berweekend :)
ja dok umah jer :(

Siti Hajar said...

jom ramai2 g umah kiree..

MyRule said...

eja... thanks..

hajar.. gi ke umah kiree?