Monday, October 26, 2009

Pengapit..


Sebenarnyer bukan nak citer pengapit aku ngan encik usrule, tapi nak citer yang 2 minggu lepas kitaorg telah jadi pengapit bidan terjun ~sigh~. Pengantinnyer aderlah ALONG


Actually, masa bulan puase aritu along ader tanya. Dia nak aku ngan encik usrule jadi pengapit dia and Jeff. Aku ok jek. Tapi encik usrule plak tak nak. So, takkan aku nak biarkan encik usrule terkontang kanting kan? Then terpaksa la aku tolak.

Tiba2 3,4 hari before kenduri, Along tanya lagi sekali. Dia kata susah nak cari pengapit utk Jeff. Sebab Jeff tu tinggi sgt. Hanya aku ngan encik usrule jek harapan dia. So, aku suruh dia sendiri tanya encik usrule. Macam x caya jek aku bila along bagitau yang encik usrule setuju. Tapi dgn syarat... siap ader syarat lagi tu. Syarat dia along kena sediakan sampin ngan songkok. Sebab encik usrule punyer semua dah antar balik Muar. Nasib baik baju melayu ader sepasang kat umah SG. itew pun kitaorg baru beli lepas raya aritu.

So, pada hari yang dijanjikan kitaorg pun jadi pengapit. First time utk encik usrule. Aku plak second time. Sian kat encik usrule sebab kepanasan... :p


Anyway..thanks ek abang..sebab jadi pengapit..pastu sanggup tunggu...sanggup pakai songkok besar tu (nampak cute tau :p).. appreciate it!

Aku nampak sgt kekok ngan kipas n payung tu..~sigh~

encik usrule nampak cool je ngan kipas n payung tu

Pelamin ni adik along yang buat sendiri



encik usrule 143 so much

6 comments:

azie said...

HYE myrule... plamin tu cantik dan simple... sapa buat ... cantik cantik

MyRule said...

azie..

pelamin tu adik pengantin yang buat.

bilik pengantin tu pun adik pengantin yang buat juga.. tapi takder pic.

simple..tapi memang cantik tau.. ;)

azie said...

ohh yerlah kretifff dia... lah ingat ini along awak...

MyRule said...

azie..

hehehe..x la.. kalau x saya x amikla busu amer..buat sendiri jek.. ;)

Lisa said...

hehehe kak mai, encem erk asrul pakai songkok besar.. tu pun nasib ler asrul nak pakai..
macih erk kak mai jd pengapit terjun along aritu, sayang kak mai tau muahhhhh

MyRule said...

along..

jangan puji asrul lebih2.. dia baca tau.. nanti dia riak..hahhahaa

sama2.. ;)

muah..muah..muah...balik..

Monday, October 26, 2009

Pengapit..


Sebenarnyer bukan nak citer pengapit aku ngan encik usrule, tapi nak citer yang 2 minggu lepas kitaorg telah jadi pengapit bidan terjun ~sigh~. Pengantinnyer aderlah ALONG


Actually, masa bulan puase aritu along ader tanya. Dia nak aku ngan encik usrule jadi pengapit dia and Jeff. Aku ok jek. Tapi encik usrule plak tak nak. So, takkan aku nak biarkan encik usrule terkontang kanting kan? Then terpaksa la aku tolak.

Tiba2 3,4 hari before kenduri, Along tanya lagi sekali. Dia kata susah nak cari pengapit utk Jeff. Sebab Jeff tu tinggi sgt. Hanya aku ngan encik usrule jek harapan dia. So, aku suruh dia sendiri tanya encik usrule. Macam x caya jek aku bila along bagitau yang encik usrule setuju. Tapi dgn syarat... siap ader syarat lagi tu. Syarat dia along kena sediakan sampin ngan songkok. Sebab encik usrule punyer semua dah antar balik Muar. Nasib baik baju melayu ader sepasang kat umah SG. itew pun kitaorg baru beli lepas raya aritu.

So, pada hari yang dijanjikan kitaorg pun jadi pengapit. First time utk encik usrule. Aku plak second time. Sian kat encik usrule sebab kepanasan... :p


Anyway..thanks ek abang..sebab jadi pengapit..pastu sanggup tunggu...sanggup pakai songkok besar tu (nampak cute tau :p).. appreciate it!

Aku nampak sgt kekok ngan kipas n payung tu..~sigh~

encik usrule nampak cool je ngan kipas n payung tu

Pelamin ni adik along yang buat sendiri



encik usrule 143 so much

6 comments:

azie said...

HYE myrule... plamin tu cantik dan simple... sapa buat ... cantik cantik

MyRule said...

azie..

pelamin tu adik pengantin yang buat.

bilik pengantin tu pun adik pengantin yang buat juga.. tapi takder pic.

simple..tapi memang cantik tau.. ;)

azie said...

ohh yerlah kretifff dia... lah ingat ini along awak...

MyRule said...

azie..

hehehe..x la.. kalau x saya x amikla busu amer..buat sendiri jek.. ;)

Lisa said...

hehehe kak mai, encem erk asrul pakai songkok besar.. tu pun nasib ler asrul nak pakai..
macih erk kak mai jd pengapit terjun along aritu, sayang kak mai tau muahhhhh

MyRule said...

along..

jangan puji asrul lebih2.. dia baca tau.. nanti dia riak..hahhahaa

sama2.. ;)

muah..muah..muah...balik..