Wednesday, November 4, 2009

Selamat tinggal...

Lama x update blog ni, dekat seminggu gak la. Bukan aper, tak tau nak citer aper. Dahla seminggu tak update, tiba-tiba kuar plak entry SELAMAT TINGGAL ~wink~

SELAMAT TINGGAL tu special untuk si dia yang sentiasa setia temankan aku ke sana ke sini tanpa meragam selama 5 tahun ni. Series..aku sedih. Sedih sebab lepas ni aku dah takder DIA. Sedih sebab lepas ni aku x nampak dia lagi. Sedih bila mengenangkan dia di tempat baru. Sedih bila memikirkan yang penganti aku adakah lebih baik dari aku. Sedih mengenangkan nasib dia di sana. 5 Tahun dulu dia datang dalam hidup aku pada hari yang sama Arwah baba aku meninggal. Di saat aku dapat dapat fon call dari mak mengatakan Baba dah takder, ader satu call plak mengatakan dia hadir dalam hidup aku. Hari yang sama, waktu yang sama dan di tempat yang sama.

Tapi, malam tadi aku... aku lepaskan dia. Semoga dia lebih baik di sana ~cry~

Kami dgn dia

Jalan2 cari makan, cari angin

Stereng dia...

Cermin dia..

Seat dia..

Ok..dah.. cukup2 la emo tu.. hihihi.

Arini encik Usrule ader interview kat Shah Alam. Doakan dia ye agar dapat yang terbaik..



encik usrule 143 so much

6 comments:

fikaryna79 said...

gud luck pd en usrule..n naper ngan en kete? tukar yg baru eh..huhu..

Lisa said...

uiks kak mai, asrul cari keje kat cni erk.. insyaAllah ada rezeki dpt ler tu, leh belanja along mkn hehehe
aik kak mai dh jual avanza tu erk isk2

.:ANN512:. said...

bagus la if kat shah alam..mane tau nanti dah kawen..kite leh jumpe2 ke kan?breakfast same ke kan?mana tau..hehe

MyRule said...

fikaryna.. thanks.. en keta telah dijual, sebab kitaorg decide pakai satu keta aje.. keta encik usrule.. :)

Along..aha.. Amin.. dah jual.. X boleh simpan dua2 la long.. maintenance tinggi.. pakainyer satu jek.

ann.. bole2... boleh lepak2 skali kan.. ;)

Lisa said...

along pun dlm perancangan nak jual gak keta along tu kak mai, guna keta jeff jer nanti, tp masih dlm perancangan lg nih, tunggu pas dpt umah nanti hehehe

MyRule said...

kena pindah Kuantan la dulu long.. kalau x cane nak pakai keta jeff kan..

Wednesday, November 4, 2009

Selamat tinggal...

Lama x update blog ni, dekat seminggu gak la. Bukan aper, tak tau nak citer aper. Dahla seminggu tak update, tiba-tiba kuar plak entry SELAMAT TINGGAL ~wink~

SELAMAT TINGGAL tu special untuk si dia yang sentiasa setia temankan aku ke sana ke sini tanpa meragam selama 5 tahun ni. Series..aku sedih. Sedih sebab lepas ni aku dah takder DIA. Sedih sebab lepas ni aku x nampak dia lagi. Sedih bila mengenangkan dia di tempat baru. Sedih bila memikirkan yang penganti aku adakah lebih baik dari aku. Sedih mengenangkan nasib dia di sana. 5 Tahun dulu dia datang dalam hidup aku pada hari yang sama Arwah baba aku meninggal. Di saat aku dapat dapat fon call dari mak mengatakan Baba dah takder, ader satu call plak mengatakan dia hadir dalam hidup aku. Hari yang sama, waktu yang sama dan di tempat yang sama.

Tapi, malam tadi aku... aku lepaskan dia. Semoga dia lebih baik di sana ~cry~

Kami dgn dia

Jalan2 cari makan, cari angin

Stereng dia...

Cermin dia..

Seat dia..

Ok..dah.. cukup2 la emo tu.. hihihi.

Arini encik Usrule ader interview kat Shah Alam. Doakan dia ye agar dapat yang terbaik..



encik usrule 143 so much

6 comments:

fikaryna79 said...

gud luck pd en usrule..n naper ngan en kete? tukar yg baru eh..huhu..

Lisa said...

uiks kak mai, asrul cari keje kat cni erk.. insyaAllah ada rezeki dpt ler tu, leh belanja along mkn hehehe
aik kak mai dh jual avanza tu erk isk2

.:ANN512:. said...

bagus la if kat shah alam..mane tau nanti dah kawen..kite leh jumpe2 ke kan?breakfast same ke kan?mana tau..hehe

MyRule said...

fikaryna.. thanks.. en keta telah dijual, sebab kitaorg decide pakai satu keta aje.. keta encik usrule.. :)

Along..aha.. Amin.. dah jual.. X boleh simpan dua2 la long.. maintenance tinggi.. pakainyer satu jek.

ann.. bole2... boleh lepak2 skali kan.. ;)

Lisa said...

along pun dlm perancangan nak jual gak keta along tu kak mai, guna keta jeff jer nanti, tp masih dlm perancangan lg nih, tunggu pas dpt umah nanti hehehe

MyRule said...

kena pindah Kuantan la dulu long.. kalau x cane nak pakai keta jeff kan..