Thursday, November 26, 2009

Aidil Adha

Lately ni sgt bz ngan audit. Pastu bz ngan dinner nyer persiapan. Dinner co. yang bertemakan retro. Tahun 50, 60 dan juga 70 an. Dinner tu akan diadakan pada 11/12 seminggu before kenduri. So kena settlekan hal dinner dulu. So, aku ader 2 event penting la bulan 12 ni. Satu utk kerja and satu utk life :p

Citer pasal audit ni kan, 2,3 hari lepas aku terkena ngan mahkluk talam dua muka. Before ni memang SELALU dgr citer pasal mahkluk ni. Talam dua muka, kaki kipas dan back-stabbed. Ramai dah kena. Aku tak pernah kena semua dia baik ngan boss aku. Lagipun dia x berani sgt buat hal ngan aku, ader karang dia repair sendiri pc dia. Tapi minggu ni dia dah buat hal. Dan reasonnyer, aku buat audit sorang2, x tunggu dia. Masalahnyer camner aku nak tunggu. 3,4 kali postpone. Dah la postpone.. x bagitau plak tu. Jenuh aku ngan auditee tunggu. Org lain bz gak, tapi agak2 la kan. So aku proceed je la ngan auditee (aku tanya dia dulu before proceed ngan auditee). So ini mahkluk sudah x puas ati ngan aku.

Ok..lupakan pasal dia. Pasal kenduri aku plak, rasenyer everything ok. Slow2 settle everything. Minggu ni balik melaka and nak gi fitting baju. Kad plak dah siap and dah pos 2 hari lepas. Balik ni boleh settelakan separuh lagi benda2 yang tertangguh.

Okla.. selamat menyambut Aidil Adha buat semua ~wink~

encik usrule 143 so much

1 comment:

azie said...

SALAm.. hye mcm mn ngn psiapan kawin.. pak andam tu ok ok x my rule?? ehmm azie doakn yah sukses semua nye =P

link br azie ini http://mrsazriena-azi3.blogspot.com/

Thursday, November 26, 2009

Aidil Adha

Lately ni sgt bz ngan audit. Pastu bz ngan dinner nyer persiapan. Dinner co. yang bertemakan retro. Tahun 50, 60 dan juga 70 an. Dinner tu akan diadakan pada 11/12 seminggu before kenduri. So kena settlekan hal dinner dulu. So, aku ader 2 event penting la bulan 12 ni. Satu utk kerja and satu utk life :p

Citer pasal audit ni kan, 2,3 hari lepas aku terkena ngan mahkluk talam dua muka. Before ni memang SELALU dgr citer pasal mahkluk ni. Talam dua muka, kaki kipas dan back-stabbed. Ramai dah kena. Aku tak pernah kena semua dia baik ngan boss aku. Lagipun dia x berani sgt buat hal ngan aku, ader karang dia repair sendiri pc dia. Tapi minggu ni dia dah buat hal. Dan reasonnyer, aku buat audit sorang2, x tunggu dia. Masalahnyer camner aku nak tunggu. 3,4 kali postpone. Dah la postpone.. x bagitau plak tu. Jenuh aku ngan auditee tunggu. Org lain bz gak, tapi agak2 la kan. So aku proceed je la ngan auditee (aku tanya dia dulu before proceed ngan auditee). So ini mahkluk sudah x puas ati ngan aku.

Ok..lupakan pasal dia. Pasal kenduri aku plak, rasenyer everything ok. Slow2 settle everything. Minggu ni balik melaka and nak gi fitting baju. Kad plak dah siap and dah pos 2 hari lepas. Balik ni boleh settelakan separuh lagi benda2 yang tertangguh.

Okla.. selamat menyambut Aidil Adha buat semua ~wink~

encik usrule 143 so much

1 comment:

azie said...

SALAm.. hye mcm mn ngn psiapan kawin.. pak andam tu ok ok x my rule?? ehmm azie doakn yah sukses semua nye =P

link br azie ini http://mrsazriena-azi3.blogspot.com/