Wednesday, December 2, 2009

Siap Sedia

Err.. 16 hari lagi?

Sangat cepat masa berlalu. Tak cukup kaki nak kejar.

Banyak benda yang dah settle, in progress and x mula lagi.

Belum gi fitting sebab Pak Andam ala2 sengal.

Hantaran x decorate lagi. Yang ni balik cuti nanti baru buat.

Tukang masak, semalam pakcik tu dah gi beli bahan2 nasi briyani kat Muar (kg encik usrule ~wink~)

Kitaorg x pakai kompang.. mak kata pakai rebana

Doorgift dah settle..

Bunga Pahar on the way

Aper lagi ek? Rasa macam byk, tapi bila nak tulis terus lupa..hehehe

arr...baju nikah lom amik lagi. This week siap and boleh amik.

Er..cuti pun belum apply. Ingat nak cuti sampai 4 jan 2010. Harap2 ZAINI bagi la.

Dan yang paling best.. encik Usrule dah dapatkan ini


So, minggu ni kitaorg nak gi basuh rumah ni and pastu boleh shopping... ~yeah~




encik usrule 143 so much

10 comments:

hanim said...

myrule: phew! sudah tidak lama je lg kan? i dh dpt simtom ketaq lutut..heheheh..i pun xde kompang, my mum nk rebana perak..

MyRule said...

aha.. x lama jek.. Tapi x rasa2 aper2 lagi kot. Maybe sebab still bz ngan keja...uhuhuhu

Lisa said...

huish kak mai, nanti dok umah kat area mana tu? wah leh la wat kenduri kesyukuran nanti.. jgn lupa jemput tau...

MyRule said...

Rahsia...hehehehe

Lisa said...

elleh kedekut la tu, takpe2 rezeki mahal nanti tau, hah! tak tau kak mai... yeah selamat takyah nak sponsor kek, br jer plan nak bwk buah tgn klau dijemput dtg umah hehehe

MyRule said...

hahahha... bawak la ke melaka dulu....

Lisa said...

hishhh tu majlis raja sehari mana boleh, tak cukup nanti kak mai hehehe

k|ree said...

rumah area mana tue...nampak luas nya rumah... :)

MyRule said...

kiree.. shah alam jek..

aha.. luas gak utk kitaorg berdua.. lighting kat umah tu ok.. lagi la nampak luas..

azie said...

PAK Andam sengal?? hihihi btol betol2.. mcm azie gak.. last minit dia suruh fitting..

Wednesday, December 2, 2009

Siap Sedia

Err.. 16 hari lagi?

Sangat cepat masa berlalu. Tak cukup kaki nak kejar.

Banyak benda yang dah settle, in progress and x mula lagi.

Belum gi fitting sebab Pak Andam ala2 sengal.

Hantaran x decorate lagi. Yang ni balik cuti nanti baru buat.

Tukang masak, semalam pakcik tu dah gi beli bahan2 nasi briyani kat Muar (kg encik usrule ~wink~)

Kitaorg x pakai kompang.. mak kata pakai rebana

Doorgift dah settle..

Bunga Pahar on the way

Aper lagi ek? Rasa macam byk, tapi bila nak tulis terus lupa..hehehe

arr...baju nikah lom amik lagi. This week siap and boleh amik.

Er..cuti pun belum apply. Ingat nak cuti sampai 4 jan 2010. Harap2 ZAINI bagi la.

Dan yang paling best.. encik Usrule dah dapatkan ini


So, minggu ni kitaorg nak gi basuh rumah ni and pastu boleh shopping... ~yeah~




encik usrule 143 so much

10 comments:

hanim said...

myrule: phew! sudah tidak lama je lg kan? i dh dpt simtom ketaq lutut..heheheh..i pun xde kompang, my mum nk rebana perak..

MyRule said...

aha.. x lama jek.. Tapi x rasa2 aper2 lagi kot. Maybe sebab still bz ngan keja...uhuhuhu

Lisa said...

huish kak mai, nanti dok umah kat area mana tu? wah leh la wat kenduri kesyukuran nanti.. jgn lupa jemput tau...

MyRule said...

Rahsia...hehehehe

Lisa said...

elleh kedekut la tu, takpe2 rezeki mahal nanti tau, hah! tak tau kak mai... yeah selamat takyah nak sponsor kek, br jer plan nak bwk buah tgn klau dijemput dtg umah hehehe

MyRule said...

hahahha... bawak la ke melaka dulu....

Lisa said...

hishhh tu majlis raja sehari mana boleh, tak cukup nanti kak mai hehehe

k|ree said...

rumah area mana tue...nampak luas nya rumah... :)

MyRule said...

kiree.. shah alam jek..

aha.. luas gak utk kitaorg berdua.. lighting kat umah tu ok.. lagi la nampak luas..

azie said...

PAK Andam sengal?? hihihi btol betol2.. mcm azie gak.. last minit dia suruh fitting..