Thursday, December 10, 2009

9 hari lagi.

Sgt bz lately ni. Ingat nak update blog, tapi asyik tertangguh jek.

Tinggal 9 hari jek lagi before kitaorg nikah. Before kitaorg jadik suami isteri. Masih x rasa apa2. Mungkin sebab banyak keja, banyak benda nak buat.. so otak masih pk benda lain selain dari kawin.

Arini last day keja. Aku akan cuti dari 14 sampai 24 Dec. And akan mula keja pada 28 Dec. Mula2 ingat nak cuti sampai 4 jan 10 tapi incik usrule x dapat cuti lama. Even arini last keja, esok aku still kena OT lagi. Aku kena handle co. dinner. So, esok sehari akan bz ngan dinner. Tema dinner adelah retro.. 50's. 60's and 70's. Aku akan pakai maxi dress..heheh.. sambil memegang mangkok lucky draw.. ~wink~. Doakan la aku ek.. mana tau boleh dapat Grand lucky draw :p.


Aku akan pakai yang di atas ni.. :p

Weekend aritu kitaorg dah gi basuh and pindah barang2 ke umah baru ~wink~. Penat takyah cakap la. Pastu ahad ptg, boleh lagi gi Nilai3 ngan kaklong satu family, mak and adik2 aku. Mak aku siap shopping carpet n tikar lagi. Aku plak sempat sambar tikar utk bilik solat umah kitaorg.

Oppss.. lupa nak citer satu citer gembira (utk aku la). Last week gi jumpa doc mata. Actually before ni mata aku ade problem ngan selaput mata. Dah 2 kali operate 2 tahun berturut2. Dan akhirnya, masa jumpa doctor tu, dia cakap mata aku dah OK. Selaput tu x naik lagi. Just kena letak eye drop setiap 2 jam. Sangat2 bersyukur ngan berita ni.

Sabtu ni plak, akan gi spa kat cendana spa section 7. Dah book 2 minggu lepas. Amik pakej cendana sri pengantin. Adik aku plak amik Manja cendana pakej no 6 kot. After that kitaorg akan balik terus ke Melaka.


So.. x tau lagi lepas ni sempat update ke x. Maybe akan sibuk tapi connection broadband aderlah sgt teruk kat umah my mom kat melaka. Ape2 pun doakan everything akan berjalan ngan sempurna ye. And sape2 yang sudi..jemputla dtg ye ~wink~

encik usrule 143 so much

9 comments:

hanim said...

bestnye nk cuti dah! wish u all the best okie! ;)

MyRule said...

Thanks anim... b4 cuti kena settlekan semua keja..tu yang blog x berupdate..hehe

Lisa said...

huiii kak mai, jumpa sabtu depan erk, jumaat mlm tu insyaAllah along stay kat melaka, bwk jeff jln2 dlu, klau rajin mayb singgah umah kak mai gak tgk mlm berinai hehehe... tunggu kedtgan along tau..

p/s:welcome to the club hikhikhik

k|ree said...

waa...dah nak smpai dah majlis...jap je kan..nanti kita datang ye..insyaAllah if takde apa-apa...:)

MyRule said...

Long... dtg la malam kalau sempat...:p

tq..tq..

kiree... aha..kejap jek rasenyer..
wokey

.:ANN512:. said...

awak!~

walaupon dkat je cendana tuh ngan my house..tetapi i pnah smpat gi..hehe..so far my fen yg try sume kata OK..nanti u dah try gtau la best ke x..hehe

slamat b'spa..hehe :)

.:ANN512:. said...

oops..typo

*i x pnah sempat gi*lol

NisS^ImmEr said...

all the best mai..sama2 kita jadi isteri org 9 hari lagi. akad nikah hari sabtu jugak ke?

eija ^_^ said...

tahniah...

hehe... selamat menjadi PUAN...

:)

Thursday, December 10, 2009

9 hari lagi.

Sgt bz lately ni. Ingat nak update blog, tapi asyik tertangguh jek.

Tinggal 9 hari jek lagi before kitaorg nikah. Before kitaorg jadik suami isteri. Masih x rasa apa2. Mungkin sebab banyak keja, banyak benda nak buat.. so otak masih pk benda lain selain dari kawin.

Arini last day keja. Aku akan cuti dari 14 sampai 24 Dec. And akan mula keja pada 28 Dec. Mula2 ingat nak cuti sampai 4 jan 10 tapi incik usrule x dapat cuti lama. Even arini last keja, esok aku still kena OT lagi. Aku kena handle co. dinner. So, esok sehari akan bz ngan dinner. Tema dinner adelah retro.. 50's. 60's and 70's. Aku akan pakai maxi dress..heheh.. sambil memegang mangkok lucky draw.. ~wink~. Doakan la aku ek.. mana tau boleh dapat Grand lucky draw :p.


Aku akan pakai yang di atas ni.. :p

Weekend aritu kitaorg dah gi basuh and pindah barang2 ke umah baru ~wink~. Penat takyah cakap la. Pastu ahad ptg, boleh lagi gi Nilai3 ngan kaklong satu family, mak and adik2 aku. Mak aku siap shopping carpet n tikar lagi. Aku plak sempat sambar tikar utk bilik solat umah kitaorg.

Oppss.. lupa nak citer satu citer gembira (utk aku la). Last week gi jumpa doc mata. Actually before ni mata aku ade problem ngan selaput mata. Dah 2 kali operate 2 tahun berturut2. Dan akhirnya, masa jumpa doctor tu, dia cakap mata aku dah OK. Selaput tu x naik lagi. Just kena letak eye drop setiap 2 jam. Sangat2 bersyukur ngan berita ni.

Sabtu ni plak, akan gi spa kat cendana spa section 7. Dah book 2 minggu lepas. Amik pakej cendana sri pengantin. Adik aku plak amik Manja cendana pakej no 6 kot. After that kitaorg akan balik terus ke Melaka.


So.. x tau lagi lepas ni sempat update ke x. Maybe akan sibuk tapi connection broadband aderlah sgt teruk kat umah my mom kat melaka. Ape2 pun doakan everything akan berjalan ngan sempurna ye. And sape2 yang sudi..jemputla dtg ye ~wink~

encik usrule 143 so much

9 comments:

hanim said...

bestnye nk cuti dah! wish u all the best okie! ;)

MyRule said...

Thanks anim... b4 cuti kena settlekan semua keja..tu yang blog x berupdate..hehe

Lisa said...

huiii kak mai, jumpa sabtu depan erk, jumaat mlm tu insyaAllah along stay kat melaka, bwk jeff jln2 dlu, klau rajin mayb singgah umah kak mai gak tgk mlm berinai hehehe... tunggu kedtgan along tau..

p/s:welcome to the club hikhikhik

k|ree said...

waa...dah nak smpai dah majlis...jap je kan..nanti kita datang ye..insyaAllah if takde apa-apa...:)

MyRule said...

Long... dtg la malam kalau sempat...:p

tq..tq..

kiree... aha..kejap jek rasenyer..
wokey

.:ANN512:. said...

awak!~

walaupon dkat je cendana tuh ngan my house..tetapi i pnah smpat gi..hehe..so far my fen yg try sume kata OK..nanti u dah try gtau la best ke x..hehe

slamat b'spa..hehe :)

.:ANN512:. said...

oops..typo

*i x pnah sempat gi*lol

NisS^ImmEr said...

all the best mai..sama2 kita jadi isteri org 9 hari lagi. akad nikah hari sabtu jugak ke?

eija ^_^ said...

tahniah...

hehe... selamat menjadi PUAN...

:)