Tuesday, December 15, 2009

3 Hari lagi

Semakin dekat. 3 hari lagi. Macam-macam perasaan ader sekarang.

Byk perkara yang dah settel. Antaranya

1. Baju nikah - Done
2. Fitting baju sanding - Done
3. Paperbag n yassin - Done (just tunggu cupcake)
4. Bilik pengantin - Not done (tunggu org lain balik coz nak kena switch bilik)
5. Pelamin dah antar, tapi x pasang lagi
6. Khemah plak diorg tgh pasang kat luar.
7. Imam dah jumpa semalam and comfirm nikah pas Asar, Jumaat ni.. Insyaallah.

Rasa macam dah buat byk benda. Aku siap import dua org anak buah aku utk tolong buat keja ~wink~. Dah dapat hadiah kawen. Yang first dapat Microwave oven dari awan and Tida (adik encik usrule) and sau lagi dapat lesung batu dari Niza and hubby dia (anak angkat mak aku) diorg baru kawen 6/12 aritu. Nanti kenduri diorg x dapat dtg sebab kenduri bertandang dia pada 20/12 kat Kedah.

Wokey..citer pasal dinner bertemakan retro plak Jumaat lepas. Aku hanya dapat hadiah water filter..uhuhu. Ok la..dari x dapat langsungkan? Yang bestnyer, member aku yang dapat Grand lucky Draw. No. dia 1900 and no. aku 1901..bole? Gambar? Nantila ek.. berokband kat sini kalah siput..~sigh~

Ok la..doakan everything berjalan ngan lancar ye... :p


encik usrule 143 so much

4 comments:

azian abdullah said...

saya pun tengah kalut sekarang. banyak pulak yg datang saat akhir. hehehe..gud luck n selamat pengantin baru :)

NisS^ImmEr said...

mai..nikah kita sama. jumaat pas asar jugak. tp cepat jugak awak nye progress, pelamin ngan khemah dah nak pasang. sy punya ari khamis baru nak dtg pasang hehehhe. ni pun tgh pikir ape lagi yg tak cukup..tp dah malas nak pikir hehhehe. gud luck ek. selamat jadi isteri solehah

Lisa said...

woit pengantin, sempat lg tu online.. g buat keje g hehehe, qc apa yg patut tu kak mai oiiii..
insyaAllah jumaat n sabtu Along terjah ye, ikut kerajinan ku ini hahahaha

k|ree said...

waaa....nak dekat dah...takecare ye..
dan gudluck juga...tak boleh janji dapat datang ke tak...mr.casio tue keje shift...susah bangat nak kemana-mana..tapi,saya akan cuba utk hadir...

Tuesday, December 15, 2009

3 Hari lagi

Semakin dekat. 3 hari lagi. Macam-macam perasaan ader sekarang.

Byk perkara yang dah settel. Antaranya

1. Baju nikah - Done
2. Fitting baju sanding - Done
3. Paperbag n yassin - Done (just tunggu cupcake)
4. Bilik pengantin - Not done (tunggu org lain balik coz nak kena switch bilik)
5. Pelamin dah antar, tapi x pasang lagi
6. Khemah plak diorg tgh pasang kat luar.
7. Imam dah jumpa semalam and comfirm nikah pas Asar, Jumaat ni.. Insyaallah.

Rasa macam dah buat byk benda. Aku siap import dua org anak buah aku utk tolong buat keja ~wink~. Dah dapat hadiah kawen. Yang first dapat Microwave oven dari awan and Tida (adik encik usrule) and sau lagi dapat lesung batu dari Niza and hubby dia (anak angkat mak aku) diorg baru kawen 6/12 aritu. Nanti kenduri diorg x dapat dtg sebab kenduri bertandang dia pada 20/12 kat Kedah.

Wokey..citer pasal dinner bertemakan retro plak Jumaat lepas. Aku hanya dapat hadiah water filter..uhuhu. Ok la..dari x dapat langsungkan? Yang bestnyer, member aku yang dapat Grand lucky Draw. No. dia 1900 and no. aku 1901..bole? Gambar? Nantila ek.. berokband kat sini kalah siput..~sigh~

Ok la..doakan everything berjalan ngan lancar ye... :p


encik usrule 143 so much

4 comments:

azian abdullah said...

saya pun tengah kalut sekarang. banyak pulak yg datang saat akhir. hehehe..gud luck n selamat pengantin baru :)

NisS^ImmEr said...

mai..nikah kita sama. jumaat pas asar jugak. tp cepat jugak awak nye progress, pelamin ngan khemah dah nak pasang. sy punya ari khamis baru nak dtg pasang hehehhe. ni pun tgh pikir ape lagi yg tak cukup..tp dah malas nak pikir hehhehe. gud luck ek. selamat jadi isteri solehah

Lisa said...

woit pengantin, sempat lg tu online.. g buat keje g hehehe, qc apa yg patut tu kak mai oiiii..
insyaAllah jumaat n sabtu Along terjah ye, ikut kerajinan ku ini hahahaha

k|ree said...

waaa....nak dekat dah...takecare ye..
dan gudluck juga...tak boleh janji dapat datang ke tak...mr.casio tue keje shift...susah bangat nak kemana-mana..tapi,saya akan cuba utk hadir...