Wednesday, December 30, 2009

Our kenduri


Hujan turun sekejap lebat sekejap tak sepanjang kenduri kat umah aku. Masa nak berarak hujan memang lebat x hingat. Last2 kitaorg bersanding je, then makan. Tiba2 tgh makan, tok sedara aku datang and bagitau lepas makan boleh berarak. err.. aku ngan encik usrule terkejut gak..tapi kitaorg layan je la. Dahla plan memang dah berterabur. Encik Usrule siap pesan lagi, relaks and layan je. X yah risau2 sebab hujan..

Masa ni pakai gown.. Adik2 aku jadi model.. ~wink~



Masa ni tgh tunggu encik Usrule. Abang aku tgh pk cane nak buat ni.

Last2 dia suh aku lepak kat pelamin. So, posing la..aper lagi..heheh




Ni dgn pakcik and makcik yang menjadi org kuat majlis..

We're happy family




encik usrule 143 so much

9 comments:

Cik Belle said...

pelamin awak cantek.. i heart merah putih. hihi. baju songket pon lawa.

MyRule said...

Belle.. thanks.. Songket tu my mom punyer idea. Tapikan.. i rasa pelamin bertandang lagi cantik.. kena tunggu pic dari official photographer la..

.:ANN512:. said...

mai~

u look sweet..plus red & white is a good color combo..cantik.hikhik.

MyRule said...

ann...thanks... i always luv red and white.. :P

harzharun said...

hujan tu rahmat..plus org mmg akan sentiasa ingt bl attend wedding yg dlm hujan..end of 2008, i g weding my fren..dgn banjir dgn hujan...basah lencun...mmg tsemat di kalbu la memori tu..hahaha

MyRule said...

Harzharun..heheh...aha la.. kenduri i penih ngan drama.. jadi usikan makcik2 semua.. tapi x per..yang penting semua selamat.. :P

YOU CAN CALL ME : Miss X said...

hello dear.... huhuhu thanx for dropping by at my blog... bestnye u dah bergelar isteri... i tunang this upcoming march tapi kahwin next year... tunang pun atas permintaan fmil ;)

hanim said...

myrule: congrats!! happy married life ya!! semoga kekal ke akhir hayat.. :) theme kita sama, date pun sama.. heheheh

MyRule said...

Hi Miss X... Benda baik x per di percepat kan..:p. Good luck ye..

Hanim..sama kan?..heheh sehati lain2 jiwa..boleh gitu..:p

Wednesday, December 30, 2009

Our kenduri


Hujan turun sekejap lebat sekejap tak sepanjang kenduri kat umah aku. Masa nak berarak hujan memang lebat x hingat. Last2 kitaorg bersanding je, then makan. Tiba2 tgh makan, tok sedara aku datang and bagitau lepas makan boleh berarak. err.. aku ngan encik usrule terkejut gak..tapi kitaorg layan je la. Dahla plan memang dah berterabur. Encik Usrule siap pesan lagi, relaks and layan je. X yah risau2 sebab hujan..

Masa ni pakai gown.. Adik2 aku jadi model.. ~wink~



Masa ni tgh tunggu encik Usrule. Abang aku tgh pk cane nak buat ni.

Last2 dia suh aku lepak kat pelamin. So, posing la..aper lagi..heheh




Ni dgn pakcik and makcik yang menjadi org kuat majlis..

We're happy family




encik usrule 143 so much

9 comments:

Cik Belle said...

pelamin awak cantek.. i heart merah putih. hihi. baju songket pon lawa.

MyRule said...

Belle.. thanks.. Songket tu my mom punyer idea. Tapikan.. i rasa pelamin bertandang lagi cantik.. kena tunggu pic dari official photographer la..

.:ANN512:. said...

mai~

u look sweet..plus red & white is a good color combo..cantik.hikhik.

MyRule said...

ann...thanks... i always luv red and white.. :P

harzharun said...

hujan tu rahmat..plus org mmg akan sentiasa ingt bl attend wedding yg dlm hujan..end of 2008, i g weding my fren..dgn banjir dgn hujan...basah lencun...mmg tsemat di kalbu la memori tu..hahaha

MyRule said...

Harzharun..heheh...aha la.. kenduri i penih ngan drama.. jadi usikan makcik2 semua.. tapi x per..yang penting semua selamat.. :P

YOU CAN CALL ME : Miss X said...

hello dear.... huhuhu thanx for dropping by at my blog... bestnye u dah bergelar isteri... i tunang this upcoming march tapi kahwin next year... tunang pun atas permintaan fmil ;)

hanim said...

myrule: congrats!! happy married life ya!! semoga kekal ke akhir hayat.. :) theme kita sama, date pun sama.. heheheh

MyRule said...

Hi Miss X... Benda baik x per di percepat kan..:p. Good luck ye..

Hanim..sama kan?..heheh sehati lain2 jiwa..boleh gitu..:p