Thursday, January 28, 2010

Spread the Love Contest


Honestly, saya punyer banyak gambar yang menunjukkan kasih sayang. Tapi dalam banyak2 saya rasa yang bawah ni paling unik sekali... dan saya mau mereka join contest ni


sebab aper saya kata unik? Kerana kasih sayang x terhad pada manusia aje. Miuu (si putih oren) dan Milo (si kucing separuh siam) ternyata saling berkasih sayang. Asal usulnyer x sama, seekor dari utara seekor lagi dari barat tapi diorg membesar di rumah yang sama. menjadi peneman si puan rumah dan anak bongsunyer. Itulah cerita kasih sayang Milo dan Miuu.

Ok..good luck to miuu and milo ~wink~


encik usrule 143 so much

5 comments:

iqafi said...

hi dear..;-)

dah review..goodluck oke

Siti Hajar said...

suka gmbr kucing tuuu:)
harap2 menang

MyRule said...

Iqafi..thanks.. :p

Hajar.. thanks.. cute kan.. diorg 2 ekor ni memang sgt cute

faratul said...

lah..comeinyeeeee

MyRule said...

Fara...aha kan..cumel..hehe.. ~perasan jap~

Thursday, January 28, 2010

Spread the Love Contest


Honestly, saya punyer banyak gambar yang menunjukkan kasih sayang. Tapi dalam banyak2 saya rasa yang bawah ni paling unik sekali... dan saya mau mereka join contest ni


sebab aper saya kata unik? Kerana kasih sayang x terhad pada manusia aje. Miuu (si putih oren) dan Milo (si kucing separuh siam) ternyata saling berkasih sayang. Asal usulnyer x sama, seekor dari utara seekor lagi dari barat tapi diorg membesar di rumah yang sama. menjadi peneman si puan rumah dan anak bongsunyer. Itulah cerita kasih sayang Milo dan Miuu.

Ok..good luck to miuu and milo ~wink~


encik usrule 143 so much

5 comments:

iqafi said...

hi dear..;-)

dah review..goodluck oke

Siti Hajar said...

suka gmbr kucing tuuu:)
harap2 menang

MyRule said...

Iqafi..thanks.. :p

Hajar.. thanks.. cute kan.. diorg 2 ekor ni memang sgt cute

faratul said...

lah..comeinyeeeee

MyRule said...

Fara...aha kan..cumel..hehe.. ~perasan jap~