Friday, February 5, 2010

Langkaweee


Waa...lama x update blog. Giler malas...~wink~ Lepas jek kawen rata2 B2B jadi malas, takpun giler bz nak update blog. Contoh paling dekat aderlah aku. Sebab Ape? Rase2nyer sebab dah takde benda pasal persiapan kenduri kawen nak update.

Hari ni rasa lalok giler lepas makan ubat batuk. Sampai gi tido kat surau huhuhu. NAsib baik keja x banyak. Memang x boleh fokus. Giler kuat doc ni bagi ubat batuk.

Ok..x moh merepek lagi... jom tgk gambar2 kat Langkawee


Ni kek besday yang encik Usrule belikan :P



Kitaorg datang setengah hari awal dari family yang lain, so kena bergambar ngan prop..~wink~


Kami menggunakan sepenuhnyer prop yang ade..hehehe

Sebelum melompat pulau..adik aku dah siap berbikini..ahaha

SIL and my mom.

Even second time naik..tapi still cuak


Adik and anak2 buah aku

Bebudak ni memang berani tau!




Mau pulang daaa...

encik usrule 143 so much

8 comments:

fikaryna said...

bestnya tgk gambar awak..plan saya nak g langkawi blm berhasil..cpt la en.fika pulang..huhu..

MyRule said...

ryna... best.. rasanyer kalau gi berdua jek x happening..gi ramai2 baru havoc.. :p

harzharun said...

bayk beli barang x dear?

MyRule said...

Harz... me x byk beli.. tapi my mom and bro beli byk..me tumpang 2 kaki..hehehe

azian abdullah said...

zahtul, bestnye dah gi hanimun ek..jeles... :p pssttt... pegi tasek dayang bunting tak? hehehe....

MyRule said...

azian... tu bukan honeymoon daaa.. tu familymoon..hehhee.

Pegiiiii......... ~wink~

hanim said...

bestnye g langkawi.. sure borong choc byk nie..xpun borong pinggan mangkuk utk umah sendri kan.. :)

MyRule said...

Hanim... x borong pun..hehhee pinggan magkok lagi la x beli. adiah kawen pun x pakai lagi..hehhee

Friday, February 5, 2010

Langkaweee


Waa...lama x update blog. Giler malas...~wink~ Lepas jek kawen rata2 B2B jadi malas, takpun giler bz nak update blog. Contoh paling dekat aderlah aku. Sebab Ape? Rase2nyer sebab dah takde benda pasal persiapan kenduri kawen nak update.

Hari ni rasa lalok giler lepas makan ubat batuk. Sampai gi tido kat surau huhuhu. NAsib baik keja x banyak. Memang x boleh fokus. Giler kuat doc ni bagi ubat batuk.

Ok..x moh merepek lagi... jom tgk gambar2 kat Langkawee


Ni kek besday yang encik Usrule belikan :P



Kitaorg datang setengah hari awal dari family yang lain, so kena bergambar ngan prop..~wink~


Kami menggunakan sepenuhnyer prop yang ade..hehehe

Sebelum melompat pulau..adik aku dah siap berbikini..ahaha

SIL and my mom.

Even second time naik..tapi still cuak


Adik and anak2 buah aku

Bebudak ni memang berani tau!




Mau pulang daaa...

encik usrule 143 so much

8 comments:

fikaryna said...

bestnya tgk gambar awak..plan saya nak g langkawi blm berhasil..cpt la en.fika pulang..huhu..

MyRule said...

ryna... best.. rasanyer kalau gi berdua jek x happening..gi ramai2 baru havoc.. :p

harzharun said...

bayk beli barang x dear?

MyRule said...

Harz... me x byk beli.. tapi my mom and bro beli byk..me tumpang 2 kaki..hehehe

azian abdullah said...

zahtul, bestnye dah gi hanimun ek..jeles... :p pssttt... pegi tasek dayang bunting tak? hehehe....

MyRule said...

azian... tu bukan honeymoon daaa.. tu familymoon..hehhee.

Pegiiiii......... ~wink~

hanim said...

bestnye g langkawi.. sure borong choc byk nie..xpun borong pinggan mangkuk utk umah sendri kan.. :)

MyRule said...

Hanim... x borong pun..hehhee pinggan magkok lagi la x beli. adiah kawen pun x pakai lagi..hehhee