Friday, February 12, 2010

~Ezma, you jump, I jump! contest~



hahhaa... arini giler rajin join giveaway.. ngan alasan malas buat keja.. boleh gitu? Mood cuti sudah melanda. Padahal org lain yang nak raya..~wink~.

Kali ni nak join ezma liza nyer give away. Ezma suh tepek gambar u jump i jump..


Ok.. ni aderlah salah satu pic u jump i jump dalam collection aku. Naper aku cakap salah satu? Sebab kitaorg sgtttt suka amik gambar camni. Yang bestnyer bukan kitaorg jek.. ngan abang aku and makcik2 aku pun join sekali. Tak tipu!..hehhee. Ader sekali tu time raya, kat umah nenek sedara.. diorg boleh melompat.. yang budak2 cumel arr buat...kena anak2 dara and mak2 dara...hehehe...sendiri mau ingatla..tetap cumel..Ahaksss..

Err.. pic kat atas ni kitaorg amik kat depan surau kat satu taman kat Muar. Masa ni raya ke dua kot. Selepas gi raya kat umah bakal nenek mentua aku..(skang dah jadi nenek mentua) hehehe. Kat dalam tu ader adik aku 2 org, abang aku and anak2 dia. Aku yang mana?.. yang tgh dukung baby tu. Anak abang aku. Mana aci..diorg jek yang melompta...:p


encik usrule 143 so much

2 comments:

Fauzan Abdullah said...

gud luck contest :)

~eZmALiZa~ said...

hehee..sebbek bdk kecik tu xjato..tengs for joining..cantik!!:)

Friday, February 12, 2010

~Ezma, you jump, I jump! contest~



hahhaa... arini giler rajin join giveaway.. ngan alasan malas buat keja.. boleh gitu? Mood cuti sudah melanda. Padahal org lain yang nak raya..~wink~.

Kali ni nak join ezma liza nyer give away. Ezma suh tepek gambar u jump i jump..


Ok.. ni aderlah salah satu pic u jump i jump dalam collection aku. Naper aku cakap salah satu? Sebab kitaorg sgtttt suka amik gambar camni. Yang bestnyer bukan kitaorg jek.. ngan abang aku and makcik2 aku pun join sekali. Tak tipu!..hehhee. Ader sekali tu time raya, kat umah nenek sedara.. diorg boleh melompat.. yang budak2 cumel arr buat...kena anak2 dara and mak2 dara...hehehe...sendiri mau ingatla..tetap cumel..Ahaksss..

Err.. pic kat atas ni kitaorg amik kat depan surau kat satu taman kat Muar. Masa ni raya ke dua kot. Selepas gi raya kat umah bakal nenek mentua aku..(skang dah jadi nenek mentua) hehehe. Kat dalam tu ader adik aku 2 org, abang aku and anak2 dia. Aku yang mana?.. yang tgh dukung baby tu. Anak abang aku. Mana aci..diorg jek yang melompta...:p


encik usrule 143 so much

2 comments:

Fauzan Abdullah said...

gud luck contest :)

~eZmALiZa~ said...

hehee..sebbek bdk kecik tu xjato..tengs for joining..cantik!!:)