Thursday, March 11, 2010

Quick Update

Hari ini aku telah gatal tgn pi godek2 ini blog. Niat hati nak tukar kulit baru sebab udah busan dengan kulit lama. Tiba2 x jumpa nak upload template punyer pasal. Hilang semua link.. TULUN....

M.Y.R.U.L.E

5 comments:

AIDA said...

slalu nye mmg ilang...
tak save dulu ke sebelum nak ubah?

MyRule said...

aida.. dah save..

tapi bila upload template baru..

kat dashboard tu, function layout tu ilang... huhuu

yang tinggal tab template. Yang tu kalau nak edit, edit kat html jek.

so, x buleh nak upload balik yang lama.

ke ader cara lain?

fikaryna said...

hmm..collect balik..huhu..tp jenuh la..lain kali copy blog list pastu save kat word jer.bila lain kali nak tukar banyak2 kali pun ada copy nak tgk..atau yg plg sng..kat dashboard..kan ada blog i follow..add seme..bila nak add lain kali ambik dari ctu jer..paham ker dear..huhu..

MyRule said...

Fahamm..

tapi... layout tab kat dashboard tu dah ilang.

So x bleh nak edit sidebar...hehehe..

MyRule said...

err..link tu x der masalah sgt..

prob plg besar sebab layout tab tu ilang....:p

Thursday, March 11, 2010

Quick Update

Hari ini aku telah gatal tgn pi godek2 ini blog. Niat hati nak tukar kulit baru sebab udah busan dengan kulit lama. Tiba2 x jumpa nak upload template punyer pasal. Hilang semua link.. TULUN....

M.Y.R.U.L.E

5 comments:

AIDA said...

slalu nye mmg ilang...
tak save dulu ke sebelum nak ubah?

MyRule said...

aida.. dah save..

tapi bila upload template baru..

kat dashboard tu, function layout tu ilang... huhuu

yang tinggal tab template. Yang tu kalau nak edit, edit kat html jek.

so, x buleh nak upload balik yang lama.

ke ader cara lain?

fikaryna said...

hmm..collect balik..huhu..tp jenuh la..lain kali copy blog list pastu save kat word jer.bila lain kali nak tukar banyak2 kali pun ada copy nak tgk..atau yg plg sng..kat dashboard..kan ada blog i follow..add seme..bila nak add lain kali ambik dari ctu jer..paham ker dear..huhu..

MyRule said...

Fahamm..

tapi... layout tab kat dashboard tu dah ilang.

So x bleh nak edit sidebar...hehehe..

MyRule said...

err..link tu x der masalah sgt..

prob plg besar sebab layout tab tu ilang....:p