Friday, March 12, 2010

I'm Beautiful :p



Tajuk x hingatt.. :P

Tapi x kisah kan..puji sendiri, tu pun time dapat award camni.

Ala..ramai dah blogger yang dapat award ni.. yeahh!! kita semua memang beautiful kan..~wink~

Award ni Puan Azian yang bagi. Thanks dear.. :p Sangat happy kenal kamu di sini.

Ni dia award yang Beautiful itew



Haa.. pastu kena buat 7 perkara tentang diri saya. err..mau citer aper ya..?

1) Saya sagt mudah merajuk and nangis. Tapi ni utk family saje. Dengan kawan2 saya sgt brutal..heheh

2) Ader 5 org adik beradik and 9 org anak buah yang saya sgt sayang, sgt close and sgt happy sebab diorg menjadi sebahagian dari hidup saya.

3) Paling rapat ngan emak, terutama lepas arwah baba meninggal 5 tahun dulu.

4.) ader ramai best friend lelaki sejak zaman sekolah dulu sampaila zaman keja ni. And still contact2 diorg lagi.

5) suka pakai short pant kat umah, x suka pakai and x pernah pakai kain batik.

6) Jarangggg giler minum air sejuk dan air manis. Air batu lagi la..ngan alasan x moh perut buncit and awet muda..~wink~

7) Mata saya sebelah kaler coklat gelap and sebelah lagi coklat ala2 hazel.. :p

phew...ok..dah cukup 7..

Nak pass plak kat

1. Along saliza

2. Siti hajar

3. Insan tinggi

4. Kak nadia murad

5. dan juga semua blogger pompuan yang singgah sini.. :P

M.Y.R.U.L.E

Friday, March 12, 2010

I'm Beautiful :p



Tajuk x hingatt.. :P

Tapi x kisah kan..puji sendiri, tu pun time dapat award camni.

Ala..ramai dah blogger yang dapat award ni.. yeahh!! kita semua memang beautiful kan..~wink~

Award ni Puan Azian yang bagi. Thanks dear.. :p Sangat happy kenal kamu di sini.

Ni dia award yang Beautiful itew



Haa.. pastu kena buat 7 perkara tentang diri saya. err..mau citer aper ya..?

1) Saya sagt mudah merajuk and nangis. Tapi ni utk family saje. Dengan kawan2 saya sgt brutal..heheh

2) Ader 5 org adik beradik and 9 org anak buah yang saya sgt sayang, sgt close and sgt happy sebab diorg menjadi sebahagian dari hidup saya.

3) Paling rapat ngan emak, terutama lepas arwah baba meninggal 5 tahun dulu.

4.) ader ramai best friend lelaki sejak zaman sekolah dulu sampaila zaman keja ni. And still contact2 diorg lagi.

5) suka pakai short pant kat umah, x suka pakai and x pernah pakai kain batik.

6) Jarangggg giler minum air sejuk dan air manis. Air batu lagi la..ngan alasan x moh perut buncit and awet muda..~wink~

7) Mata saya sebelah kaler coklat gelap and sebelah lagi coklat ala2 hazel.. :p

phew...ok..dah cukup 7..

Nak pass plak kat

1. Along saliza

2. Siti hajar

3. Insan tinggi

4. Kak nadia murad

5. dan juga semua blogger pompuan yang singgah sini.. :P

M.Y.R.U.L.E