Saturday, March 20, 2010


1. Adakah anda rasa anda HOT..?

Yup...bole?... :p

2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang?



3. Cerita pasal gambar ini?

x der citer aper..itew standard wallpaper utk windows 7. Ye..aku x suka semak2 kat desktop..Benda yang perlu sjek.. err..ni laptop kat umah..kalau kat opisnyer lagila clean and clear...

4.kali terakhir makan pizza?

Coti raya cina aritu kot..nenet aku tiba2 ngidam mau makan pizza. Jadi terpaksalah mak aku beli. And sebagai anak aku pun makan...hehhee

5. lagu terakhir anda dengar?

er...x ingat la tapi lagu indon..on the way balik ke muar..dekat kol 1 pagi..ngantoksss...

6.Apa anda buat selain menyelesaikan tag ini?

Baring2 jek sambil berfb..x der buat aper..

7. Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?

Lissa (bebudak yang kenal zaman2 MDC dulu)

adik (family and encik usrule panggil)

Amai (Family..pakcik makcik panggil)

8. tag lagi 5 orang siapa ye nak tag nie...

1. Along

2. SRY

3. Ann

4. Fikaryna

5. azian

9. siapakah orang no.1 pada anda?

Along...exopismate aku. Dah kawen n ikut hubby dia stay kat kuantan. Long...cepat buat tag ni..heehe

10.katakan sesuatu kepada orang no.5

Dear..jangan stress..happy and enjoy ye.. saya doakan awak pun cepat2 pregnant..sementara tu have fun!!

11.no.3 ada hubungan dengan sape?.

Husband to be dia la...:p

12. bagaimana pulak dengan no.2..

Dah nak kawen bulan 4 ni..so of coz la jugak hubungan dgn husband to be dia...

13. Kata-kata cinta untuk orang no.4

ryna dtg muar kan?..best x muar..hehhe

14. Berikan 5 yang anda tau tentang orang yang tag anda

1. Date nikah kita sama

2. Suka tgk baju sanding dia.

3. Suka suprise..kan?

4. Tgh berusaha utk dapatkan baby..yeah...chaiyok2...

5. Sebaya encik usrule.. (harap2 betul la..heheh)

okie...sudah jawab semua soalan...sila jawab pada yang kena tagged...

M.Y.R.U.L.E

Saturday, March 20, 2010


1. Adakah anda rasa anda HOT..?

Yup...bole?... :p

2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang?



3. Cerita pasal gambar ini?

x der citer aper..itew standard wallpaper utk windows 7. Ye..aku x suka semak2 kat desktop..Benda yang perlu sjek.. err..ni laptop kat umah..kalau kat opisnyer lagila clean and clear...

4.kali terakhir makan pizza?

Coti raya cina aritu kot..nenet aku tiba2 ngidam mau makan pizza. Jadi terpaksalah mak aku beli. And sebagai anak aku pun makan...hehhee

5. lagu terakhir anda dengar?

er...x ingat la tapi lagu indon..on the way balik ke muar..dekat kol 1 pagi..ngantoksss...

6.Apa anda buat selain menyelesaikan tag ini?

Baring2 jek sambil berfb..x der buat aper..

7. Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?

Lissa (bebudak yang kenal zaman2 MDC dulu)

adik (family and encik usrule panggil)

Amai (Family..pakcik makcik panggil)

8. tag lagi 5 orang siapa ye nak tag nie...

1. Along

2. SRY

3. Ann

4. Fikaryna

5. azian

9. siapakah orang no.1 pada anda?

Along...exopismate aku. Dah kawen n ikut hubby dia stay kat kuantan. Long...cepat buat tag ni..heehe

10.katakan sesuatu kepada orang no.5

Dear..jangan stress..happy and enjoy ye.. saya doakan awak pun cepat2 pregnant..sementara tu have fun!!

11.no.3 ada hubungan dengan sape?.

Husband to be dia la...:p

12. bagaimana pulak dengan no.2..

Dah nak kawen bulan 4 ni..so of coz la jugak hubungan dgn husband to be dia...

13. Kata-kata cinta untuk orang no.4

ryna dtg muar kan?..best x muar..hehhe

14. Berikan 5 yang anda tau tentang orang yang tag anda

1. Date nikah kita sama

2. Suka tgk baju sanding dia.

3. Suka suprise..kan?

4. Tgh berusaha utk dapatkan baby..yeah...chaiyok2...

5. Sebaya encik usrule.. (harap2 betul la..heheh)

okie...sudah jawab semua soalan...sila jawab pada yang kena tagged...

M.Y.R.U.L.E