Monday, March 22, 2010

Waiting...and still waiting..


Saat dan waktu ini tengah tunggu encik Usrule. Dah satu jam lebih dok dalam keta ni. Even ader aircond tapi bahang still rasa. Adeii..panasnyer!! Nak buka tingkap for sure la panas giler kan. Sebenarnyer tgh tunggu encik usrule interview kat SUN POWER melaka. Co. ni kilang dia x siap lagi. Tapi memang besar la kalau tgk pada construction dia ni. Hopefully dapat la keja ni. Buleh balik melaka and beli Umah Besar..hahhaha. Kat Shah alam umah mahal la. Living cost pun mahal. Kalau dapat..kalaula..mesti berbaloi2.

Err..mesti korang2 semua dah tgk widget tu kan. Yup.. 9 weeks pregnant. Balik dari Langkawi aritu kitaorg gi klinik utk tujuan lain. Sekali doktor tu cakap x leh bagi ubat, kena check dulu pregnant ke x. So, ngan muka ala2 blur buatla test. Amik ko..doctor tu kata +ve. Dua2 muka ala2 terkedu. Tak terjangka. Seminggu gak la amik masa utk teriama kenyataan...:p

Alhamdulillah, so far x muntah2. Just loya2 and cepat giler penat. That's y opismate memang x tau. Kengkawan rapat pun x tau. Hanya family jek yang tau.

Last 3 weeks kitaorg ader gi scan. Ye..sgt kecik.. tapi nampakla jantung dia. Adik aku yang kecik tu cakap macam anak udang...hehehe

And pagi tadi kitaorg pergi check and buka buku merah kat klinik desa kg aku. MOTIP?? sebab klinik tu sebelah je umah. And arini kitaorg cuti and kat umah mak aku. So, kitaorg pun pegi. Org x ramai. Tapi take time jugakla. Bukan sebab ape..nurse2 tu sgt baik ati and byk nasihat. I like so much. Kalau la dok ngan mak kat melaka, memang aku gi checkup kat situ jek. Kat shah alam ni hosp gomen takder, poliklinik gomen pun ader satu. X sanggup la nak tunggu. So kena gi private. Aiseh...private ni memang arr senang tapi cara nurse2 kat klinik desa tu lagi bagus tau. Dia amik darah, aiseh..byk oo. And result yang take time nanti dia pass kat mak aku. Baikkan..hehhe. Result yang dapat on the spot semua OK. Cuma darah aku kurang. Sepatutnyer kena at least 12 dan ke atas, Tapi aku 10 jek. So, diaorg sgt prihatin ok.

Ok...cukupla utk hari ni. Bateri dah nak kong. Encik usrule x nampak bayang lagi ni. Kena la tunggu lagi..huhuhuu



M.Y.R.U.L.E

10 comments:

naddynad said...

masya allah..wut a gud news..
yay!! ada geng preggy lagi..hehe
bila EDD?? sempat tak nk jadi baby 2010?? hehe :)

Azi3 said...

yeahhh ada lagi mumndad t club... taniah yer mai :) azie br 6weeks.... sama kita bdoa yer =P

MyRule said...

nad.. yeah...kita ramai2 blog pasal pregnancy plak..:p

sempat sgt.. 19/10..insyaallah... ~WINK~

Azie...me dulu..hehhee..jom kita blog pasal pregnancie plak..:p

atulhani said...

congrates.. mudah2an dipermudahkan segalanye.. mesti seronok kan.. ;) ps: saya masih berdua, berbulan madu...

MyRule said...

Atul...thanks.. aha..dah start rasa seronok.. X per2 enjoy dulu masa berdua..:p

hanim said...

congrats dear!! hurm.. sume start cite pregnancy after this..bestnye!.. bila la my turn.. terasa cam x sabar nk merasai kegembiraan u all tu.. :) take care ya!!

MyRule said...

Hanim...thanks.. Saya doa awak jua kena tempias ye.. nanti boleh berblog sama2..:p

fikaryna said...

waa..ni berita yg sgt gembira..tahniah!..pasni jaga diri baik2 tau n doaakn ryna pulak utk ikut jejak langkahmu..hik2..

MyRule said...

thanks ryna...wokey...amin.. :p

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

Monday, March 22, 2010

Waiting...and still waiting..


Saat dan waktu ini tengah tunggu encik Usrule. Dah satu jam lebih dok dalam keta ni. Even ader aircond tapi bahang still rasa. Adeii..panasnyer!! Nak buka tingkap for sure la panas giler kan. Sebenarnyer tgh tunggu encik usrule interview kat SUN POWER melaka. Co. ni kilang dia x siap lagi. Tapi memang besar la kalau tgk pada construction dia ni. Hopefully dapat la keja ni. Buleh balik melaka and beli Umah Besar..hahhaha. Kat Shah alam umah mahal la. Living cost pun mahal. Kalau dapat..kalaula..mesti berbaloi2.

Err..mesti korang2 semua dah tgk widget tu kan. Yup.. 9 weeks pregnant. Balik dari Langkawi aritu kitaorg gi klinik utk tujuan lain. Sekali doktor tu cakap x leh bagi ubat, kena check dulu pregnant ke x. So, ngan muka ala2 blur buatla test. Amik ko..doctor tu kata +ve. Dua2 muka ala2 terkedu. Tak terjangka. Seminggu gak la amik masa utk teriama kenyataan...:p

Alhamdulillah, so far x muntah2. Just loya2 and cepat giler penat. That's y opismate memang x tau. Kengkawan rapat pun x tau. Hanya family jek yang tau.

Last 3 weeks kitaorg ader gi scan. Ye..sgt kecik.. tapi nampakla jantung dia. Adik aku yang kecik tu cakap macam anak udang...hehehe

And pagi tadi kitaorg pergi check and buka buku merah kat klinik desa kg aku. MOTIP?? sebab klinik tu sebelah je umah. And arini kitaorg cuti and kat umah mak aku. So, kitaorg pun pegi. Org x ramai. Tapi take time jugakla. Bukan sebab ape..nurse2 tu sgt baik ati and byk nasihat. I like so much. Kalau la dok ngan mak kat melaka, memang aku gi checkup kat situ jek. Kat shah alam ni hosp gomen takder, poliklinik gomen pun ader satu. X sanggup la nak tunggu. So kena gi private. Aiseh...private ni memang arr senang tapi cara nurse2 kat klinik desa tu lagi bagus tau. Dia amik darah, aiseh..byk oo. And result yang take time nanti dia pass kat mak aku. Baikkan..hehhe. Result yang dapat on the spot semua OK. Cuma darah aku kurang. Sepatutnyer kena at least 12 dan ke atas, Tapi aku 10 jek. So, diaorg sgt prihatin ok.

Ok...cukupla utk hari ni. Bateri dah nak kong. Encik usrule x nampak bayang lagi ni. Kena la tunggu lagi..huhuhuu



M.Y.R.U.L.E

10 comments:

naddynad said...

masya allah..wut a gud news..
yay!! ada geng preggy lagi..hehe
bila EDD?? sempat tak nk jadi baby 2010?? hehe :)

Azi3 said...

yeahhh ada lagi mumndad t club... taniah yer mai :) azie br 6weeks.... sama kita bdoa yer =P

MyRule said...

nad.. yeah...kita ramai2 blog pasal pregnancy plak..:p

sempat sgt.. 19/10..insyaallah... ~WINK~

Azie...me dulu..hehhee..jom kita blog pasal pregnancie plak..:p

atulhani said...

congrates.. mudah2an dipermudahkan segalanye.. mesti seronok kan.. ;) ps: saya masih berdua, berbulan madu...

MyRule said...

Atul...thanks.. aha..dah start rasa seronok.. X per2 enjoy dulu masa berdua..:p

hanim said...

congrats dear!! hurm.. sume start cite pregnancy after this..bestnye!.. bila la my turn.. terasa cam x sabar nk merasai kegembiraan u all tu.. :) take care ya!!

MyRule said...

Hanim...thanks.. Saya doa awak jua kena tempias ye.. nanti boleh berblog sama2..:p

fikaryna said...

waa..ni berita yg sgt gembira..tahniah!..pasni jaga diri baik2 tau n doaakn ryna pulak utk ikut jejak langkahmu..hik2..

MyRule said...

thanks ryna...wokey...amin.. :p

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室