Tuesday, July 27, 2010

28 Minggu sudah...


Macam x caya sudah 28 minggu atau 7 bulan. Sudah masuk 3rd trimister. Ooo..baby sudah membesar dengan jayanya ~wink~


Since last week dah start rasa sakit kat bahagian Ari2. Kalau duduk or baring sure sakit nak bangun. Nak jalan pun rasa sakit. Sekarang ni dah kena jalan slow2.

Dah la ofis kat tingkat 2 (nama je tingkat 2, tapi tinggi macam tingkat 3) and takder takder. Mengah giler kalau lepas naik tangga.

Baby pun dah start gerak banyak2. Weekend aritu, baby boleh show off ngan encik usrule. Tergelak2 encik usrule bila tengok and rasa baby show off.

Tapikan, kitaorg x decide pun nama dia lagi..dan x decide nak bersalin kat mana..~sigh~


M.Y.R.U.L.E

2 comments:

juelee said...

memang sangat aktif kan? hehehe kiter pun sampai senget benget perot bila bb kat dalam tu gerak..

fikaryna said...

mmg ada pk gak pasai nak bersalin mane..mksd gov ker private? huhu..

Tuesday, July 27, 2010

28 Minggu sudah...


Macam x caya sudah 28 minggu atau 7 bulan. Sudah masuk 3rd trimister. Ooo..baby sudah membesar dengan jayanya ~wink~


Since last week dah start rasa sakit kat bahagian Ari2. Kalau duduk or baring sure sakit nak bangun. Nak jalan pun rasa sakit. Sekarang ni dah kena jalan slow2.

Dah la ofis kat tingkat 2 (nama je tingkat 2, tapi tinggi macam tingkat 3) and takder takder. Mengah giler kalau lepas naik tangga.

Baby pun dah start gerak banyak2. Weekend aritu, baby boleh show off ngan encik usrule. Tergelak2 encik usrule bila tengok and rasa baby show off.

Tapikan, kitaorg x decide pun nama dia lagi..dan x decide nak bersalin kat mana..~sigh~


M.Y.R.U.L.E

2 comments:

juelee said...

memang sangat aktif kan? hehehe kiter pun sampai senget benget perot bila bb kat dalam tu gerak..

fikaryna said...

mmg ada pk gak pasai nak bersalin mane..mksd gov ker private? huhu..