Monday, October 25, 2010

pantang

lama gile x update blog..huhu. Bukan ape, kat umah my mom ni signal berukband hampeh. Lagipun bz melayan ammar dan juga berpantang. Err..berpantang? X bestnyer berpantang. Stress.. Bab makan ok lagi tapi bila kena bab pakai bengkung, pantang mandi byk kali ngan macam2 lagi. Tinggal 9 hari lagi. Cepat2 la abis pantang. Ini pun byk yang aku dah waive.. Ok nanti update lg. Ammar mau minum susu :)

2 comments:

harzharun said...

amboi...bz dgn baby yea....tumpang sonok!

rizaros said...

beznyer dah jd mommy... :)
heheh tahniah kak.. nnt jd follower adik yer kat rizaros.blogspot.com :)

Monday, October 25, 2010

pantang

lama gile x update blog..huhu. Bukan ape, kat umah my mom ni signal berukband hampeh. Lagipun bz melayan ammar dan juga berpantang. Err..berpantang? X bestnyer berpantang. Stress.. Bab makan ok lagi tapi bila kena bab pakai bengkung, pantang mandi byk kali ngan macam2 lagi. Tinggal 9 hari lagi. Cepat2 la abis pantang. Ini pun byk yang aku dah waive.. Ok nanti update lg. Ammar mau minum susu :)

2 comments:

harzharun said...

amboi...bz dgn baby yea....tumpang sonok!

rizaros said...

beznyer dah jd mommy... :)
heheh tahniah kak.. nnt jd follower adik yer kat rizaros.blogspot.com :)