Saturday, November 13, 2010

fuh..fuh..



Ammar, babah and Mummy..





Ammar pic latest..





Ammar senyum kat untie2 semua..heheh

Ammar masa baru kuar spital sebab demam.. 2.2kg


Ammar 2 hari..


Isk..isk...berdebu blog ni. Lama x update kan. Tiup debu yang ader jap. Aiseh.. tulis lagi citer pasal bersalin aritu. Sudah basi. Ader ke yang mau baca lagi ke kalau aku tulis?..hehhe

Lagi seminggu jek tinggal cuti. Pastu start keja. Ammar Hafiy akan tinggal ngan nenek Leila and babah dia kat Melaka, manakala Mummy dia akan balik Shah alam. Weekend jek mummy dia balik Melaka and jumpa babah and Ammar Hafiy..~sad~

2 Hari lepas bersalin aritu Ammar Hafiy kena demam panas. And masuk spital Melaka pakej 5 hari 4 malam. Tak yah la citer camner risaunyer hati aku ngan encik usrule. Berulang alik dari umah ke spital 2 kali sehari. Berat Ammar time kuar spital tinggal 2.2 kg jek. Sgt kecik. Pastu tangan and kaki penuh ngan kesan jarum. And ader sekali tu, darah banyak giler kuar dari tiub yang nurse sambungkan amik darah tu.. panik giler kitaorg. Tapi Allhamdulillah..hari ni ammar sihat and berat pun dah 5.2kg (awal minggu aritu timbang). Ammar membesar dgn jayanyer..heheh

Dan Ammar gak tak banyak problem. Menangis kalau lapar or diaper dia basah. Ammar pun daah jalan2 balik Muar, shah alam, SG, putrajaya and bangi.

Mummy dia plak..dah maintain macam before kawen..berkat dari menyusukan ammar and x tido malam jaga Ammar..~wink~

Ok..nanti sambung lagi ek.. jamu mata jap ye..










M.Y.R.U.L.E

8 comments:

azian abdullah said...

alolo...comelnye ammar. eh,mcm muka babah la.hihi..bb cepat besar kan. kejap jer dah 5kg. tup2 nnt dah main kejar2 dgn mummy dia ;)
eh, citelah experience di labour room tu.kot2 la boleh dipraktikkan ape yg patut

easy said...

salam kenal.. comel ammar ni. anak saya pun ammar jg..:)

MyRule said...

Azian.. aisehh, tambah sorang lagi yang ckp ammar muka babah dia.. :)
Aha..kejap aje dah 5kg

easy..hi...welcome.. sama ek..boleh jd geng ;)

atulhani said...

baru je dapat tengok gambar Ammar.. before this internet bengong... huhu.. comelnye ammar.. jeles lah..

harzharun said...

sudah ada baby..xpelah nak tinggal blog pun...hehehe...

MyRule said...

Atul..insyaallah..ur time will come..i'll pray for u.. ;)

Harz.. xboleh tinggal lama2..rindu kat blog..hehehe

Nad Nazira said...

mai..hepinye tengok ammar! mai punye blog dah lame tak kuar kat nadnye side bar..ingatkan mai dah lame tak update. ish..apela blogspot. i missed so many things. :P

MyRule said...

ye ke? memang lama x upload sebab aritu x der connection :)

Saturday, November 13, 2010

fuh..fuh..



Ammar, babah and Mummy..





Ammar pic latest..





Ammar senyum kat untie2 semua..heheh

Ammar masa baru kuar spital sebab demam.. 2.2kg


Ammar 2 hari..


Isk..isk...berdebu blog ni. Lama x update kan. Tiup debu yang ader jap. Aiseh.. tulis lagi citer pasal bersalin aritu. Sudah basi. Ader ke yang mau baca lagi ke kalau aku tulis?..hehhe

Lagi seminggu jek tinggal cuti. Pastu start keja. Ammar Hafiy akan tinggal ngan nenek Leila and babah dia kat Melaka, manakala Mummy dia akan balik Shah alam. Weekend jek mummy dia balik Melaka and jumpa babah and Ammar Hafiy..~sad~

2 Hari lepas bersalin aritu Ammar Hafiy kena demam panas. And masuk spital Melaka pakej 5 hari 4 malam. Tak yah la citer camner risaunyer hati aku ngan encik usrule. Berulang alik dari umah ke spital 2 kali sehari. Berat Ammar time kuar spital tinggal 2.2 kg jek. Sgt kecik. Pastu tangan and kaki penuh ngan kesan jarum. And ader sekali tu, darah banyak giler kuar dari tiub yang nurse sambungkan amik darah tu.. panik giler kitaorg. Tapi Allhamdulillah..hari ni ammar sihat and berat pun dah 5.2kg (awal minggu aritu timbang). Ammar membesar dgn jayanyer..heheh

Dan Ammar gak tak banyak problem. Menangis kalau lapar or diaper dia basah. Ammar pun daah jalan2 balik Muar, shah alam, SG, putrajaya and bangi.

Mummy dia plak..dah maintain macam before kawen..berkat dari menyusukan ammar and x tido malam jaga Ammar..~wink~

Ok..nanti sambung lagi ek.. jamu mata jap ye..










M.Y.R.U.L.E

8 comments:

azian abdullah said...

alolo...comelnye ammar. eh,mcm muka babah la.hihi..bb cepat besar kan. kejap jer dah 5kg. tup2 nnt dah main kejar2 dgn mummy dia ;)
eh, citelah experience di labour room tu.kot2 la boleh dipraktikkan ape yg patut

easy said...

salam kenal.. comel ammar ni. anak saya pun ammar jg..:)

MyRule said...

Azian.. aisehh, tambah sorang lagi yang ckp ammar muka babah dia.. :)
Aha..kejap aje dah 5kg

easy..hi...welcome.. sama ek..boleh jd geng ;)

atulhani said...

baru je dapat tengok gambar Ammar.. before this internet bengong... huhu.. comelnye ammar.. jeles lah..

harzharun said...

sudah ada baby..xpelah nak tinggal blog pun...hehehe...

MyRule said...

Atul..insyaallah..ur time will come..i'll pray for u.. ;)

Harz.. xboleh tinggal lama2..rindu kat blog..hehehe

Nad Nazira said...

mai..hepinye tengok ammar! mai punye blog dah lame tak kuar kat nadnye side bar..ingatkan mai dah lame tak update. ish..apela blogspot. i missed so many things. :P

MyRule said...

ye ke? memang lama x upload sebab aritu x der connection :)