Saturday, December 25, 2010

Jom Join Contest Si Manjaku Comel





Selalu cakap ngan Ammar camni..

"Ammar..kita masuk contest baby nak tak?..sure juri suka sebab pipi Ammar kan demok2.. :p"

Anak sendiri..boleh la kan.. :)

Then bila tgk JUE ader buat contest baby sempena Rayyan botak macam Ammar, dgn pantasnyer terus buat entry ni. Mana la tau ada rezeki Ammar kan.




Suka ngan gambar Ammar ni sebab dia senyum, baju kaler merah and masa ni dia baru sebulan tapi dah kena temankan nenek dia gi checkup mata kat spital Pantai coz takder org boleh antar nenek dia. So Ammar kena iku mommy and jadi budak baik sgt2 masa ni.. ~wink~

Syarat2

.
1- jadi follower blog Masyimalo Heart nie..

2- anda mempunyai blog sendiri... (tak mau orang lain punya blog taw)

3- buat satu entry berkenaan contest si manjaku comel ni dan sertakan gamba Si comel anda yang paling comelll skalik (yang ni wajib)

4- tampalkan banner kat atas tue kat side bar dan entry korang... (ni pun wajib gak)

5- last sekali tinggalkan link entry korang kat comment entry ni...

6. Yang buleh join baby dari baru lahir hingga 6 tahun....

7. tag rakan2 anda 5 org...


5 org auntie Ammar yang kena tag



Easy

Nad

Along

Azian

Atul

11 comments:

atulhani said...

eh... kite plak kena tag.. kalo kena tag, nk wat ape.. nk masukkan baby sape utk si manjaku comel ni.. bley pinjam anak kakak ke abang ke yer.. tak paham la .. :P

atulhani said...

btw... ammar mmg chumel pakai baju merah tuuu... geramm tauu..

MyRule said...

atul... jadi penyokong ammar..:p

nak bagi aura kat auntie atul...bleh? :)

nur easy said...

wah baru perasan kena tag. hehe gambar ammar y mana nak dicalonkan ni ya.. :)

MyRule said...

easy... pilih jgn x pilih..:P

Lisa said...

alamak.. kena tag plak dh heheh, nak kena pilih pic comel iman ni hahaha

MyRule said...

Along.. ha..cepat2 pilih.. :)

azian abdullah said...

alamak, mama ammar tag aunty la. aunty punya bb belum keluar lagi lah. cmne nak join contest ni? ;)

MyRule said...

Mama ammar kata tunggu baby kuar dulu.. :P

K-Baby said...

Hi Mommy,
Let's win cute slogan tees for your kids in conjunction with our blog launch!
mykedaibaby.blogspot.com

MyRule said...

K-baby..wokey..

Saturday, December 25, 2010

Jom Join Contest Si Manjaku Comel





Selalu cakap ngan Ammar camni..

"Ammar..kita masuk contest baby nak tak?..sure juri suka sebab pipi Ammar kan demok2.. :p"

Anak sendiri..boleh la kan.. :)

Then bila tgk JUE ader buat contest baby sempena Rayyan botak macam Ammar, dgn pantasnyer terus buat entry ni. Mana la tau ada rezeki Ammar kan.




Suka ngan gambar Ammar ni sebab dia senyum, baju kaler merah and masa ni dia baru sebulan tapi dah kena temankan nenek dia gi checkup mata kat spital Pantai coz takder org boleh antar nenek dia. So Ammar kena iku mommy and jadi budak baik sgt2 masa ni.. ~wink~

Syarat2

.
1- jadi follower blog Masyimalo Heart nie..

2- anda mempunyai blog sendiri... (tak mau orang lain punya blog taw)

3- buat satu entry berkenaan contest si manjaku comel ni dan sertakan gamba Si comel anda yang paling comelll skalik (yang ni wajib)

4- tampalkan banner kat atas tue kat side bar dan entry korang... (ni pun wajib gak)

5- last sekali tinggalkan link entry korang kat comment entry ni...

6. Yang buleh join baby dari baru lahir hingga 6 tahun....

7. tag rakan2 anda 5 org...


5 org auntie Ammar yang kena tag



Easy

Nad

Along

Azian

Atul

11 comments:

atulhani said...

eh... kite plak kena tag.. kalo kena tag, nk wat ape.. nk masukkan baby sape utk si manjaku comel ni.. bley pinjam anak kakak ke abang ke yer.. tak paham la .. :P

atulhani said...

btw... ammar mmg chumel pakai baju merah tuuu... geramm tauu..

MyRule said...

atul... jadi penyokong ammar..:p

nak bagi aura kat auntie atul...bleh? :)

nur easy said...

wah baru perasan kena tag. hehe gambar ammar y mana nak dicalonkan ni ya.. :)

MyRule said...

easy... pilih jgn x pilih..:P

Lisa said...

alamak.. kena tag plak dh heheh, nak kena pilih pic comel iman ni hahaha

MyRule said...

Along.. ha..cepat2 pilih.. :)

azian abdullah said...

alamak, mama ammar tag aunty la. aunty punya bb belum keluar lagi lah. cmne nak join contest ni? ;)

MyRule said...

Mama ammar kata tunggu baby kuar dulu.. :P

K-Baby said...

Hi Mommy,
Let's win cute slogan tees for your kids in conjunction with our blog launch!
mykedaibaby.blogspot.com

MyRule said...

K-baby..wokey..