Monday, August 10, 2009

Sanggul Lintang

Ayu

Hari ni perasaan dah best balik. Walaupun pagi tadi rasa sgt susah hati sebab Ayu, adik aku yang kecik tu demam, batuk and sakit tekak (tu kan tanda2 H1N1). Faham-faham je la, kat Melaka ramai yang Meninggal sebab kes ni. Lagipun weekend aritu aku bawa dia kuar gi Mydin and Pasar.. ~sad~. Harap-harap dia ok la. Tengah tunggu mak bawa dia gi Klinik.

Ayu and amy




Back to the topic. Pasal sanggul lintang lagi. Ingat tak entry pasal sanggul lintang dan malam berinai b4 ni? Haaa.. weekend aritu masa balik Melaka, aku ngan mak dah gi jumpa Owner butik tu.Kitaorg minta tambah satu persalinan sanggul lintang dan juga make up utk nikah. Dan yang best, dia provide sekali tudung utk nikah. That's mean aku tak yah beli apa2 lagi dah semua dia provide. Just baju nikah je aku punyer sendiri. Aku tanya gak pasal bunga tangan. Pun dia provide.. ~yeah~ Sangat senang hati...la la la la... Aku amik kaler puple utk baju sanggul lintang tu. Sesi tukar2 baju telah dianjak ke Sabtu pagi sebelum bersanding. Cuma utk salin2 baju kena pakai kasut sendiri. Dan yang paling best hanya tambah RM100 aje ~lalalalala~

Satu lagi yang kena adjust sebab tukar date nikah ni ialah Photographer. Yang ni pun dah bincang ngan kak ena. Kena tambah lagi RM250 utk sesi nikah tu. X murah la, tapi x gak la mahal. Harap-harap gambar-gambar dia memuaskan hati ye.

3 comments:

ErriNa said...

salam..hajar, td i ada call butik Dsplendeur tanya pasal pakej yg awk mintak tu.. harga dia blh thn.. i ingat nak balik melaka, nak ajak u g butik dia buat surbey.. nak tak?

MyRule said...

Hajar?..

err...saya rasa u silap blog la ;)

wallpapersdeco said...

hi have a nice day! interested to do wallcoverings for your house, room, shop or office? feel free to visit my blog! tq...

Monday, August 10, 2009

Sanggul Lintang

Ayu

Hari ni perasaan dah best balik. Walaupun pagi tadi rasa sgt susah hati sebab Ayu, adik aku yang kecik tu demam, batuk and sakit tekak (tu kan tanda2 H1N1). Faham-faham je la, kat Melaka ramai yang Meninggal sebab kes ni. Lagipun weekend aritu aku bawa dia kuar gi Mydin and Pasar.. ~sad~. Harap-harap dia ok la. Tengah tunggu mak bawa dia gi Klinik.

Ayu and amy




Back to the topic. Pasal sanggul lintang lagi. Ingat tak entry pasal sanggul lintang dan malam berinai b4 ni? Haaa.. weekend aritu masa balik Melaka, aku ngan mak dah gi jumpa Owner butik tu.Kitaorg minta tambah satu persalinan sanggul lintang dan juga make up utk nikah. Dan yang best, dia provide sekali tudung utk nikah. That's mean aku tak yah beli apa2 lagi dah semua dia provide. Just baju nikah je aku punyer sendiri. Aku tanya gak pasal bunga tangan. Pun dia provide.. ~yeah~ Sangat senang hati...la la la la... Aku amik kaler puple utk baju sanggul lintang tu. Sesi tukar2 baju telah dianjak ke Sabtu pagi sebelum bersanding. Cuma utk salin2 baju kena pakai kasut sendiri. Dan yang paling best hanya tambah RM100 aje ~lalalalala~

Satu lagi yang kena adjust sebab tukar date nikah ni ialah Photographer. Yang ni pun dah bincang ngan kak ena. Kena tambah lagi RM250 utk sesi nikah tu. X murah la, tapi x gak la mahal. Harap-harap gambar-gambar dia memuaskan hati ye.

3 comments:

ErriNa said...

salam..hajar, td i ada call butik Dsplendeur tanya pasal pakej yg awk mintak tu.. harga dia blh thn.. i ingat nak balik melaka, nak ajak u g butik dia buat surbey.. nak tak?

MyRule said...

Hajar?..

err...saya rasa u silap blog la ;)

wallpapersdeco said...

hi have a nice day! interested to do wallcoverings for your house, room, shop or office? feel free to visit my blog! tq...