Tuesday, September 29, 2009

Aktiviti cuti raya

Weekend aritu aku ngan encik usrule gi shopping barang hantaran. Hari Sabtu kitaorg gi JJ klang. Kitaorg nak cari sunglass. Masa kat Optical England kitaorg tertarik giler kat sunglass Gucci. Harga x bleh blah. RM1.2K. Uhuhuu.. diskaun 30% je. Pastu second choice plak Guess. After sale dapat RM500++. Encik usrule kata ahad kita survey tempat lain la. Then pusing2 dalam Jusco. Tiba2... ternampak benda yang aku nak beli sgt2. Cepat2 panggil encik usrule. Jenuh explain kat dia. Pastu dia kata OK. So dah dapat satu lagi hantaran pada harga yang sgt berbaloi2.. ~yeah~

Esoknyer plak, Kitaorg kuar ke JJ alpha angle dan JJ kepong. Masa kat JJ Kepong kitaorg jumpa sunglases Gucci semalam tu. Tapi diskaun 50%. Masa ni dah gembira abis. Tapi bila pikir2 balik. Sebab semalam dah beli hantaran yang berbaloi2 tu, terus kena cut budget utk subglases..uhuhu. Then pastu kitaorg gi All England plak. Jeng..jeng...hehehe.. Kitaorg jumpa sunglases Guess yang kitaorg suka tu pada harga lagi murah dari JJ Klang. So ngan suka atinyer kitaorg pun beli dua sunglases. Satu utk pakai sekarang dan satu lagi utk hantaran ~Yeah~

With BFF..

Antara benda paling best masa raya aritu ialah bila dapat jumpa ramai member zaman sekolah. Diaorg berdua kat atas tu la yang ajak aku gi jalan raya sebab diorg kata tahun ni last sekali aku raya bujang. Next year diorg kata dah x boleh nak heret aku gi beraya lagi. Itupun jenuh diorg suh aku call and mintak izin encik Usrule. Diaorang kata, dulu2 mintak izin kat mak aku, tahun ni dah kena mintak izin encik Usrule. Mamat 2 orang ni la antara bodyguard aku zaman dulu2. Yang pakai kemeja ijau tu dah tak available.. but yang putih still single and available...hehehe. Actually kitaorg gi umah member lain. Tapi camno tertinggal plak kamera. So ade gambar mamat 2 org ni je.

Esoknyer plak, pagi-pagi mamat baju kelabu tu ajak pi umah mamat baju itam plak. So lepas jek buat HIV test, balik umah n mandi n salin baju terus tunggu mamat baju putih kat pic atas tu dtg amik. Dah la lambat, pastu call aku ckp suh aku gi sendiri. Cehh... so aku pun gi umah mamat baju itam ni. Rupa2nyer diorg dah tunggu 2 jam dah..heheh. Tapi diorg x sampai atinyer nak marah aku. Semua dah ader termasuk mamat di bawah ini ngna wife dia.



Mamat baju itam ni adalah the best bff yang aku pernah ader. Sampai skang dia tau je cane nak buat aku gelak. Even masa dia ader aku rasa enjoy giler. Dia jek yang berani sakat aku sampai aku nangis. Masa sekolah dulu semua rahsia dia aku tau. Dia juga la yang sama2 langgar displin sekolah. Dia la yang jadi ketua. Aku ngan mamat2 yang lain tukang ikut. Dia kantoi..semua sekali kantoi..hehehe


Minah ni plak.. bff aku gak. Dia kawan pompuan aku yang paling best. Paling suka melawa. Even jarang dapat lepak sekali sebab dia dah lama jadi isteri and mama org.. still luv her so much. Err.. dia ni pengapit aku nanti.. insyaallah ;)





Add Image


encik usrule 143 so much

Tuesday, September 29, 2009

Aktiviti cuti raya

Weekend aritu aku ngan encik usrule gi shopping barang hantaran. Hari Sabtu kitaorg gi JJ klang. Kitaorg nak cari sunglass. Masa kat Optical England kitaorg tertarik giler kat sunglass Gucci. Harga x bleh blah. RM1.2K. Uhuhuu.. diskaun 30% je. Pastu second choice plak Guess. After sale dapat RM500++. Encik usrule kata ahad kita survey tempat lain la. Then pusing2 dalam Jusco. Tiba2... ternampak benda yang aku nak beli sgt2. Cepat2 panggil encik usrule. Jenuh explain kat dia. Pastu dia kata OK. So dah dapat satu lagi hantaran pada harga yang sgt berbaloi2.. ~yeah~

Esoknyer plak, Kitaorg kuar ke JJ alpha angle dan JJ kepong. Masa kat JJ Kepong kitaorg jumpa sunglases Gucci semalam tu. Tapi diskaun 50%. Masa ni dah gembira abis. Tapi bila pikir2 balik. Sebab semalam dah beli hantaran yang berbaloi2 tu, terus kena cut budget utk subglases..uhuhu. Then pastu kitaorg gi All England plak. Jeng..jeng...hehehe.. Kitaorg jumpa sunglases Guess yang kitaorg suka tu pada harga lagi murah dari JJ Klang. So ngan suka atinyer kitaorg pun beli dua sunglases. Satu utk pakai sekarang dan satu lagi utk hantaran ~Yeah~

With BFF..

Antara benda paling best masa raya aritu ialah bila dapat jumpa ramai member zaman sekolah. Diaorg berdua kat atas tu la yang ajak aku gi jalan raya sebab diorg kata tahun ni last sekali aku raya bujang. Next year diorg kata dah x boleh nak heret aku gi beraya lagi. Itupun jenuh diorg suh aku call and mintak izin encik Usrule. Diaorang kata, dulu2 mintak izin kat mak aku, tahun ni dah kena mintak izin encik Usrule. Mamat 2 orang ni la antara bodyguard aku zaman dulu2. Yang pakai kemeja ijau tu dah tak available.. but yang putih still single and available...hehehe. Actually kitaorg gi umah member lain. Tapi camno tertinggal plak kamera. So ade gambar mamat 2 org ni je.

Esoknyer plak, pagi-pagi mamat baju kelabu tu ajak pi umah mamat baju itam plak. So lepas jek buat HIV test, balik umah n mandi n salin baju terus tunggu mamat baju putih kat pic atas tu dtg amik. Dah la lambat, pastu call aku ckp suh aku gi sendiri. Cehh... so aku pun gi umah mamat baju itam ni. Rupa2nyer diorg dah tunggu 2 jam dah..heheh. Tapi diorg x sampai atinyer nak marah aku. Semua dah ader termasuk mamat di bawah ini ngna wife dia.



Mamat baju itam ni adalah the best bff yang aku pernah ader. Sampai skang dia tau je cane nak buat aku gelak. Even masa dia ader aku rasa enjoy giler. Dia jek yang berani sakat aku sampai aku nangis. Masa sekolah dulu semua rahsia dia aku tau. Dia juga la yang sama2 langgar displin sekolah. Dia la yang jadi ketua. Aku ngan mamat2 yang lain tukang ikut. Dia kantoi..semua sekali kantoi..hehehe


Minah ni plak.. bff aku gak. Dia kawan pompuan aku yang paling best. Paling suka melawa. Even jarang dapat lepak sekali sebab dia dah lama jadi isteri and mama org.. still luv her so much. Err.. dia ni pengapit aku nanti.. insyaallah ;)





Add Image


encik usrule 143 so much