Thursday, April 22, 2010

Another trip menunggu di parking.

Kalau kira utk kali ni jek..rasa2nyer dah 4 kali aku teman encik usrule gi interview. Sekali tu masuk dalam opis and aku buat poyo jek menunggu. Lama...dekat 2 jam. Dan 2 kali lagi and termasuk arini aku tunggu dalam kereta kat parking. Bertemankan notebook dan internet. Yang kat parking ni memang tempat construction la. Dah buka aircond pun rasa lagi bahang. Bukan kejap tau, lebih dari sejam.

Oppss.. lupa nak bagitau. Arini Encik Usrule ader interview kat Cyberjaya. Competitor kepada Co. yang kat Melaka (ala..yang kitaorg tgh decide offer dia tu). Kalau dapat kat Cyberjaya ni dengan gaji yang kitaorg demand, Insyaallah kitaorg akan pilih sini. So x yah PJJ just kena move area sini je la.

Ok..wish kitaorg berjaya ek..:p

M.Y.R.U.L.E

6 comments:

fikaryna said...

insyAllah..moga En.Usrule berjaya..

Rubina Yunal said...

salam sis,

I read your blog occasionally :) and terbaca this post. I duduk di Cyberjaya (Cyberia Smarthomes) alone at the moment and getting married insyaAllah in 5 months time. If so happens kalau ur considering moving to Cyberjaya if ur hubby dpt keje sini, and kalau tgh cari rumah utk disewa u can contact me ok? I nak sewakan rumah ni.

If interested, do contact me at rubinayunal@yahoo.com for more info.

Wishing u all the best :)

xoxo
Rubina

Mrs.aisheiteru said...

insyallah...ade rezeki di mana2. smoga berjaya...

MyRule said...

Ryna...thanks..amin..:p

Salam Rubina.. ooo duduk cyberjaya ek. Cyberia Smarthomes ni yang mana ek?..macam menarik jek bunyinyer. Ok.boleh no hal..Insyaallah..kalau ader rezeki di sana..Thanks :)

Mrs.aisheiteru..aha..semoaga kami dapat yang terbaik..Thanks.. ~wink~

Rubina Yunal said...

sis, Cyberia Smarthomes ni betul2 seblah MMU. Mine is Condo blok B2, ngadap ladang kelapa sawit. 3 bedrooms, 2 baths. Master bedroom punya bath ada heater. Very peaceful area walaupun ramai foreigners. Tpt mkn pun banyak. Ada yg buat home delivery lagi. Cuma workshop je la belum nampak lagi :) But the nearest is at dengkil just in case. Lebih kurang 30 mins - 1 hr to Alamanda.

Ha dah mcm brochure property plak hehehe :P anyway pepehal just contact me ok?

MyRule said...

Waa...details..hehhe

Rasa macam ader lalu tadi ~wink~

Noted..nanti kalu jadi and berminat i'll let u know k..:p

Thursday, April 22, 2010

Another trip menunggu di parking.

Kalau kira utk kali ni jek..rasa2nyer dah 4 kali aku teman encik usrule gi interview. Sekali tu masuk dalam opis and aku buat poyo jek menunggu. Lama...dekat 2 jam. Dan 2 kali lagi and termasuk arini aku tunggu dalam kereta kat parking. Bertemankan notebook dan internet. Yang kat parking ni memang tempat construction la. Dah buka aircond pun rasa lagi bahang. Bukan kejap tau, lebih dari sejam.

Oppss.. lupa nak bagitau. Arini Encik Usrule ader interview kat Cyberjaya. Competitor kepada Co. yang kat Melaka (ala..yang kitaorg tgh decide offer dia tu). Kalau dapat kat Cyberjaya ni dengan gaji yang kitaorg demand, Insyaallah kitaorg akan pilih sini. So x yah PJJ just kena move area sini je la.

Ok..wish kitaorg berjaya ek..:p

M.Y.R.U.L.E

6 comments:

fikaryna said...

insyAllah..moga En.Usrule berjaya..

Rubina Yunal said...

salam sis,

I read your blog occasionally :) and terbaca this post. I duduk di Cyberjaya (Cyberia Smarthomes) alone at the moment and getting married insyaAllah in 5 months time. If so happens kalau ur considering moving to Cyberjaya if ur hubby dpt keje sini, and kalau tgh cari rumah utk disewa u can contact me ok? I nak sewakan rumah ni.

If interested, do contact me at rubinayunal@yahoo.com for more info.

Wishing u all the best :)

xoxo
Rubina

Mrs.aisheiteru said...

insyallah...ade rezeki di mana2. smoga berjaya...

MyRule said...

Ryna...thanks..amin..:p

Salam Rubina.. ooo duduk cyberjaya ek. Cyberia Smarthomes ni yang mana ek?..macam menarik jek bunyinyer. Ok.boleh no hal..Insyaallah..kalau ader rezeki di sana..Thanks :)

Mrs.aisheiteru..aha..semoaga kami dapat yang terbaik..Thanks.. ~wink~

Rubina Yunal said...

sis, Cyberia Smarthomes ni betul2 seblah MMU. Mine is Condo blok B2, ngadap ladang kelapa sawit. 3 bedrooms, 2 baths. Master bedroom punya bath ada heater. Very peaceful area walaupun ramai foreigners. Tpt mkn pun banyak. Ada yg buat home delivery lagi. Cuma workshop je la belum nampak lagi :) But the nearest is at dengkil just in case. Lebih kurang 30 mins - 1 hr to Alamanda.

Ha dah mcm brochure property plak hehehe :P anyway pepehal just contact me ok?

MyRule said...

Waa...details..hehhe

Rasa macam ader lalu tadi ~wink~

Noted..nanti kalu jadi and berminat i'll let u know k..:p