Friday, June 4, 2010

Sotong Goreng Tepung



Well, hari ni kan hari Jumaat, so seperti biase arini turn en. usrule balik Shah alam ~wink~


Malam tadi masa mesej2

aku : Nak masak x weekend ni?

EA : emm... x yah la.

Aku : Malam esok?

EA : Ok gak.

Aku : Abang nak makan aper?

EA : Sotong la plak. OK?

Aku : Ok. Sotong nak masak aper?

EA : Goreng tepung nak?

Haa... itew dia nyer request. Senang je kan? Sgt la senang hati aku mendengarnyer..:p

Ishh..ishh.. takderla aku nak masak sotong grg tepung jek. Tambah lauk lain la. Rasa macam mau beli ikan siakap and buat sweet sour.

Balik nanti mau singgah tesco, cari sotong, ikan siakap dan sayur utk sweet sour. Harap2 aderla sotong and ikan siakap..:)

Ps: En. usrule kata isnin ni co. dia cuti..~wink~



M.Y.R.U.L.E

3 comments:

azian abdullah said...

waaa...sedapnya. slruppp!!! eh, nak resepi siakap sweet sour tu. selalu makan. tapi tak pernah try masak sendiri pun :p

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ said...

wahh.. sotong celup tepung... sedapnyerrr ^-^

MyRule said...

azian...sedap..hehhe.. nanti upload resepi dia ek..

nieyzha... yang i buat versi garing...senang buat dan sedap.

Friday, June 4, 2010

Sotong Goreng Tepung



Well, hari ni kan hari Jumaat, so seperti biase arini turn en. usrule balik Shah alam ~wink~


Malam tadi masa mesej2

aku : Nak masak x weekend ni?

EA : emm... x yah la.

Aku : Malam esok?

EA : Ok gak.

Aku : Abang nak makan aper?

EA : Sotong la plak. OK?

Aku : Ok. Sotong nak masak aper?

EA : Goreng tepung nak?

Haa... itew dia nyer request. Senang je kan? Sgt la senang hati aku mendengarnyer..:p

Ishh..ishh.. takderla aku nak masak sotong grg tepung jek. Tambah lauk lain la. Rasa macam mau beli ikan siakap and buat sweet sour.

Balik nanti mau singgah tesco, cari sotong, ikan siakap dan sayur utk sweet sour. Harap2 aderla sotong and ikan siakap..:)

Ps: En. usrule kata isnin ni co. dia cuti..~wink~



M.Y.R.U.L.E

3 comments:

azian abdullah said...

waaa...sedapnya. slruppp!!! eh, nak resepi siakap sweet sour tu. selalu makan. tapi tak pernah try masak sendiri pun :p

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ said...

wahh.. sotong celup tepung... sedapnyerrr ^-^

MyRule said...

azian...sedap..hehhe.. nanti upload resepi dia ek..

nieyzha... yang i buat versi garing...senang buat dan sedap.