Monday, June 21, 2010

Tutup rapat2..



Salam semua.. :)


Ingat x aku cakap yang kitaorg nak gi scan gender baby sabtu lepas?

Haaa.. dah scan pun..

TAPI, baby aderlah sgt pemalu. Dia tutup rapat2 kedua-dua belah peha dia.

Encik Usrule siap suruh DR Siti Maryam tu goncang2 perut aku lagi. Tapi baby still tutup rapat2.

X per la.. nak buat camner kan. Dia yang tak mau tunjuk..hehehe

Ishhh...pemalunyer...ikut perangai saperla tu..:P

Tapi Alhamdullillah. Everything OK. Baby pun dah berat 650g pada 22 minggu.

Next check up pada 17/7 nanti.



M.Y.R.U.L.E

7 comments:

azian abdullah said...

ish bb ni sajer jer nak bg suspen kat mama n papa dia lah tu. hehehe...tapi mesti tak sabar kan nak tau gender dia...

MyRule said...

Tu la.. padahal awal2 dah pesan kat baby. Nenek dia pun x sabar nak tau. Tapi best gak kan kalau suprise..:P

NisS^ImmEr said...

pemalu rupanya baby mai ni. ikut mak dia la kot. saspen tul nih.xpe, nnt scan lg

MyRule said...

Niss... heheh tu la pasal. err.. tapi bab pemalu tu x tau la ikut sape..daddy dia kot...(hahaha...x moh ngaku)

MyRule said...

Niss..i x boleh masuk blog u..

ni email i..carretem@gmail.com

NisS^ImmEr said...

sori mai, igt dah invite.ok thanx for the emel. nnt i invite. dun worry one day i open back to public. rasa mcm dah terpisah jauh ngan dunia blog sejak privatekan dia

amElyn said...

hi sis!
just found this blog!!
saya pasan dulu sis nikah di melaka yer??
im getting married this coming Oct.
so i need ur help!!
nak tau full procedure of nikah kt melaka ni.aiyo tak bape clear lah the exlaination!! =(

tq btw.
hope to hear from u soon!!

Monday, June 21, 2010

Tutup rapat2..



Salam semua.. :)


Ingat x aku cakap yang kitaorg nak gi scan gender baby sabtu lepas?

Haaa.. dah scan pun..

TAPI, baby aderlah sgt pemalu. Dia tutup rapat2 kedua-dua belah peha dia.

Encik Usrule siap suruh DR Siti Maryam tu goncang2 perut aku lagi. Tapi baby still tutup rapat2.

X per la.. nak buat camner kan. Dia yang tak mau tunjuk..hehehe

Ishhh...pemalunyer...ikut perangai saperla tu..:P

Tapi Alhamdullillah. Everything OK. Baby pun dah berat 650g pada 22 minggu.

Next check up pada 17/7 nanti.



M.Y.R.U.L.E

7 comments:

azian abdullah said...

ish bb ni sajer jer nak bg suspen kat mama n papa dia lah tu. hehehe...tapi mesti tak sabar kan nak tau gender dia...

MyRule said...

Tu la.. padahal awal2 dah pesan kat baby. Nenek dia pun x sabar nak tau. Tapi best gak kan kalau suprise..:P

NisS^ImmEr said...

pemalu rupanya baby mai ni. ikut mak dia la kot. saspen tul nih.xpe, nnt scan lg

MyRule said...

Niss... heheh tu la pasal. err.. tapi bab pemalu tu x tau la ikut sape..daddy dia kot...(hahaha...x moh ngaku)

MyRule said...

Niss..i x boleh masuk blog u..

ni email i..carretem@gmail.com

NisS^ImmEr said...

sori mai, igt dah invite.ok thanx for the emel. nnt i invite. dun worry one day i open back to public. rasa mcm dah terpisah jauh ngan dunia blog sejak privatekan dia

amElyn said...

hi sis!
just found this blog!!
saya pasan dulu sis nikah di melaka yer??
im getting married this coming Oct.
so i need ur help!!
nak tau full procedure of nikah kt melaka ni.aiyo tak bape clear lah the exlaination!! =(

tq btw.
hope to hear from u soon!!